Η Ariana Grande αρραβωνιάστηκε! Τι ξέρουμε για τον εκλεκτό της καρδιάς της;

Καλέ η Ariana Grande ήταν σε σχέση; Ιδέα δεν είχαμε! Όχι μόνο ήταν λοιπόν αλλά εχθές ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι ο σύντροφός της, Dalton Gomez, της έκανε πρόταση γάμου, την οποία φυσικά και δέχτηκε.

Elle 21 Δεκ. 20
Η Ariana Grande αρραβωνιάστηκε! Τι ξέρουμε για τον εκλεκτό της καρδιάς της;

Πολλά συγχαρητήρια στο κορίτσι μας, την Ariana Grande, η οποία ανακοίνωσε την Κυριακή το απόγευμα, πως αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Dalton Gomez Η τραγουδίστρια έκανε γνωστά τα χαρμόσυνα νέα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ανέβασε ένα κολλάζ φωτογραφιών με εκείνη, τον Gomez αλλά και το μονόπετρο που επισφράγησε τον έρωτά τους. Ας μείνουμε όμως λίγο στο δαχτυλίδι, γιατί οι απόψεις διίστανται. Πρόκειται για ένα σχετικά minimal σχέδιο με ένα οβάλ διαμάντι και ένα μαργαριτάρι να στέκονται πλάι πλαί. Δεν θα σου πούμε ψέματα, δεν τρελαθήκαμε κιόλας…

https://www.instagram.com/p/CJB4svPlDD_/?utm_source=ig_embed

Ανάμεσα στους πολλούς φίλους και γνωστούς που έσπευσαν να αφήσουν τις ευχές τους στο παραπάνω post της Ariana Grande ήταν οι Kim Kardashian, Hailey Bieber, Demi Lovato και ο μακροχρόνιος διευθυντής της, Grande Scooter Braun. Η μητέρα του Grande δε, Joan, έγραψε: «Sooo sooo sooo happy!!!! Love you two!!!  Πάντως εμείς δεν είμαστε και πολύ τραγικές που δεν ξέραμε ότι η Ariana Grande έχει σχέση, αφού όπως μάθαμε το ζευγάρι είναι πολύ φρέσκο, ούτε χρόνο δεν έχει κλείσει ακόμα. Βέβαια τώρα που μελετήσαμε λίγο παραπάνω την ιστορία αγάπης τους, συνειδητοποιήσαμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Ariana Grande εμφανίζει τον σύντροφό της στο ευρύ κοινό, αφού ο Gomez είχε πρωταγωνιστήσει και στο video clip του τραγουδιού της «Stuck With U» με τον Justin Bieber. Στο συγκεκριμένο clip, ο Gomez εμφανίζεται να χορεύει και να αγκαλιάζει με πάθος την Grande. Δεν μας είχε κόψει τότε εμάς… Έκτοτε και μέχρι σήμερα όλο και περισσότερες guest εμφανίσεις έκανε ο Gomez στα social media της Grande, όπως τον Αύγουστο που του ευχήθηκε για τα γενέθλιά του με ένα αξιολάτρευτο αφιέρωμα.

Ποιος είναι όμως ο σύντροφος της Ariana Grande, Dalton Gomez;

Ο Dalton Gomez απολύτως ουδεμία σχέση έχει με τον λαμπερό κόσμο και τα εκτυφλωτικά φώτα μέσα στα οποία ζει η μέλλουσα γυναίκα του Ariana Grande. Είναι ένας μεσίτης πολυτελών ακινήτων, που εδρεύει στη νότια Καλιφόρνια. Σύμφωνα με μια σύντομο βιογραφικό σημείωμα που βρήκαμε στον ιστότοπο της εταιρείας του, ο Gomez δραστηριοποιείται στην επιχείρηση αυτή εδώ και 5 χρόνια και θεωρείται ότι κατέχει «μια από τις μεγαλύτερες λίστες με αγοραστές» στο Λος Άντζελες. Ο Gomez, που περιγράφεται πλέον ως βιομηχανικός τιτάνας, ασχολείται κυρίως με την πώληση αρχοντικών σε γοητευτικές γειτονιές όπως το Bel Air και το Malibu με τιμές που κυμαίνονται γύρω στα 10 εκατομμυρίων δολαρίων και πάνω ανά πώληση.

Πόσο καιρό είναι μαζί η Ariana Grande και ο Dalton Gomez;

Η Ariana Grande ήταν για αρκετό καιρό τώρα single και από ό,τι φαινεται ήταν δικιά της επιλογή, καθώς έχει γράψει και τραγούδι για το πόσο ευγνώμων είναι που είχε χρόνο για τον εαυτό της αλλά και τι έχει μάθει από κάθε έναν από τους πρώην συντρόφους της. Και κάπου εκεί τον Φεβρουάριο μέσα στην καρακρισάρα της πανδημίας του κορονοϊού η Grande υπονόησε ότι βρήκε ξανά την αγάπη. Τότε εννοούσε τον Gomez; Πιθανολογούμε πως ναι!  Την ίδια περίοδο η TMZ είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες της Grande, η οποία φίλαγε κάποιον σε ένα μπαρ στο Los Angeles και στη συνέχεια ένα μήνα αργότερα ανέφερε ότι ο εν λόγω άντρας ήταν ο Gomez και ότι είναι απλά φίλος της και τίποτα παραπάνω. Κι έπειτα το Μάρτιο μια πηγή του φιλικού της περιβάλλοντος είχε αναφέρει στο People ότι «η Ariana δεν θέλει να κάνει άλλη δημόσια σχέση, για αυτό και προσπαθεί να κρατήσει κρυφό όλο αυτό που έχει αυτή την περίοδο. Παρόλα αυτά είναι πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη». Και μετά ήρθε η καραντίνα! Και από ό,τι μάθαμε το ζευγάρι την περάσε παρέα. Οι περισσότεροι χωρίζουν μετά την καραντίνα, αυτοί παντρεύονται. Κάτι κάνουν πολύ καλά ή είναι η ιδέα μας; Συγχαρητήρια στα παιδιά! Με το καλό!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: