Η κόρη της Kate Moss, Lila Grace, δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία για τα γενέθλια της μητέρας της

H Kate Moss συμπλήρωσε το 47o έτος της ηλικίας της και όπως ήταν αναμενόμενο οι ευχές που έλαβε ήταν αμέτρητες. Ωστόσο, η ανάρτηση που έκλεψε όλες τις εντυπώσεις ήταν εκείνη της κόρης της, η οποία δημοσίευσε ένα σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο και με αυτό το μοναδικό τρόπο ευχήθηκε στην μητέρα της.

Elle 19 Ιαν. 21
Η κόρη της Kate Moss, Lila Grace, δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία για τα γενέθλια της μητέρας της

To θρυλικό μοντέλο, Kate Μoss, στις 16 Ιανουαρίου, είχε γενέθλια και η κόρη της έσπευσε να της ευχηθεί τα χρόνια πολλά με έναν πολύ γλυκό τρόπο. Συγκεκριμένα, η Lila Grace Moss δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Istagram μια ομολογουμένως πολύ τρυφερή throwback φωτογραφία. «Σου εύχομαι τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια που είχες ποτέ, σ’ αγαπώ τόσο πολύ.», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η κόρη της Kate Moss και με αυτόν το μοναδικό τρόπο έκανε τα 47α γενέθλια της μητέρας της ξεχωριστά.

https://www.instagram.com/p/CKG4tBcg-E9/

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία απεικονίζεται το iconic super model μαζί με την κόρη της, Lila Grace, η οποία είναι σε βρεφική ηλικία. Αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις είναι ότι οι δύο τους αποπνέουν ευτυχία και μοιάζουν πολύ χαρούμενες, απολαμβάνοντας όμορφες οικογενειακές στιγμές. Όπως ήταν αναμενόμενο το σπάνιο, τρυφερό στιγμιότυπο μητέρας και κόρης απέσπασε αμέτρητα likes και σχόλια από τους διαδικτυακούς φίλους που έσπευσαν και αυτοί να στείλουν τις δικές τους ευχές.

Η Lila Grace είναι καρπός το έρωτα της Kate Moss με τον Jefferson και όπως φαίνεται έχει αρχίσει ήδη να ακολουθεί τα επαγγελματικά χνάρια της μητέρας της στο modeling, αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια.H ίδια έχει συμμετάσχει σε πολλές καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας, ενώ φέτος έκανε την εμφάνισή της στο show του γνωστού fashion brand, Miu Miu.Όλα δείχνουν ότι η LiLa Grace έχει κληρονομήσει το στυλ και τον αέρα της ανεπανάληπτης Kate Moss και μια μεγάλη καριέρα την περιμένει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

H Katy Perry δημοσίευσε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες για τα γενέθλια του Orlando Bloom

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα χρήματα θα παίρνουν ανά επεισόδιο οι πρωταγωνίστριες του «Sex and the City»

H Anne Hathaway αποκάλυψε ποιο είναι το πραγματικό της όνομα

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT