Η Sophie Turner αντιδρά για φωτογραφίες της κόρης της που τραβήχτηκαν χωρίς τη συγκατάθεσή της

Η Sophie Turner αντέδρασε έντονα στα stories της στο Instagram μετά απο δημοσιευμένες φωτογραφίες της στις οποίες απεικονιζόταν και η κόρη της, δηλώνοντας κατηγορηματικά πως δεν έχουν δικάιωμα οι paparazzi να τη φωτογραφίζουν -πόσο μάλλον να δημοσιεύουν- τις φωτογραφίες με το μωρό της.

Elle 15 Μαΐ. 21
Η Sophie Turner αντιδρά για φωτογραφίες της κόρης της που τραβήχτηκαν χωρίς τη συγκατάθεσή της
Photo Credit: Sophie Turner Instagram account

Η γνωστή ηθοποιός απο το Game of Thrones και πλεόν μητέρα , Sophie Turner ξεκαθάρισε τη θέση της στα Instagram stories του προσωπικού της λογαριασμού σε ένα αφοπλιστικά ειλικρινές βίντεο που απευθυνόταν στους paparazzi. Η αφορμή δώθηκε όταν δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες της ίδιας με την 10 μηνών κόρη της Willa στο διαδίκτυο.

https://www.instagram.com/p/CFpy_oThnZN/

«Μόλις ξύπνησα. Υποθέτω χθες, μερικοί παπαράτσι κατάφεραν να πάρουν μια φωτογραφία της κόρης μου και εγώ και θέλω απλώς να πω ότι ο λόγος που δεν δημοσιεύω φωτογραφίες της κόρης μου και φροντίζω να αποφεύγουμε τους paparazzi με κάθε κόστος είναι επειδή είμαι κάθετη στο να μη θέλω αυτές τις φωτογραφίες εκεί έξω, δημόσιες. ”

«Είναι η κόρη μου. Δεν ζήτησε αυτή τη ζωή», εξήγησε το 25χρονο αστέρι του Dark Phoenix καθώς συνέχισε να μην μασάει τα λόγια της. «Είναι αηδιαστικό που μεγάλοι ηλικιωμένοι άνθρωποι φωτογραφίζουν ένα μωρό χωρίς άδεια. Είμαι αηδιασμένη και ζητώ με σεβασμό σε όλους να σταματήσουν να μας ακολουθούν και να σταματήσουν να τραβούν φωτογραφίες της κόρης μας και ειδικά να τις τυπώνουν. ”

Τέλος ξεκαθάρισε άλλη μια φορά τη θέση της λέγοντας, “Είναι αηδιαστικό και δεν έχετε την άδειά μου.”

https://twitter.com/TheGinieL/status/1392519122374864901?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1392519122374864901%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.eonline.com%2Fnews%2F1268612%2Fsophie-turner-slams-the-paparazzi-after-her-infant-daughter-willa-is-photographed-without-consent

Δεδομένου ότι η είδηση του πρώτου της παιδιού με τον σύζυγό της Joe Jonas ήρθε τον Φεβρουάριο του 2020, τα δύο αστέρια δεν ανακοίνωσαν ποτέ την εγκυμοσύνη και οι ίδιοι απέγευγαν και ακόμη αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν το μωρό γεννήθηκε τον Ιούλιο, οι φήμες για το γεγονός ήταν ελάχιστες. «Η Sophie Turner και ο Joe Jonas είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη γέννηση του μωρού τους», είχαν δηλώσει εκείνη την εποχή.

Sophie Turner

Photo Credit: Sophie Turner Instagram account

Το ζευγάρι δεν έχει δημοσιεύσει έκτοτε φωτογραφίες του πρωτότοκου παιδιού τους και μοιράστηκε πολύ πρόσφατα μόνο λίγες φβτογραφίες απο την εγκυμοσύνη της Turner.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: