Η throwback φωτογραφία που δημοσίευσε η Victoria Beckham μας «γύρισε» πίσω στην επoχή των Spice Girls

Η Victoria Beckham μπορεί πλέον να έχει αφιερωθεί στο κόσμο της μόδας, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν ξεχνάει πότε την καλλιτεχνική της πορεία και τις ένδοξες εποχές που έζησε ως μέλος του θρυλικού συγκροτήματος «Spice Girls».

Elle 24 Ιαν. 21
Η throwback φωτογραφία που δημοσίευσε η Victoria Beckham μας «γύρισε» πίσω στην επoχή των Spice Girls

Η Victoria Beckham είναι το απόλυτο fashion icon και απαριθμεί αμέτρητους followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει αναρτήσεις για την προσωπική και επαγγελματικές της ζωή και έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στα social media. Μάλιστα,  η ίδια πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία και μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Αφορμή γι’ αυτή της την ανάρτηση στάθηκαν τα γενέθλια της Emmalee Bunton, με την οποία για πολλά χρονιά ανέβαιναν στα stages και ξεσήκωναν το κοινό. «Χαρούμενα γενέθλια. Σ’ αγαπάμε και μας λείπεις πολύ. Πολλά φιλία από εμάς», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της η Victoria Beckham.

https://www.instagram.com/p/CKTuh8VpP5y/

Στο throwback στιγμιότυπο η επιχειρηματίας μοιάζει πολύ διαφορετική και έχει ένα εντελώς διαφορετικό στυλιστικό look, ωστόσο, παραμένει το ίδιο λαμπερή. Αν και τα χρόνια έχουν περάσει το μoνo σίγουρο είναι ότι κανένας μας δεν έχει ξεχάσει τις ένδοξες εποχές του 90, τότε που το θρυλικό συγκρότημα «Spice Girls»  μεσουρανούσε.

Και μπορεί όταν είχε γίνει η επανένωση του συγκροτήματος η Victoria Beckham να μην είχε συμμετάσχει, καθώς είχε δηλώσει τότε ότι θέλει να ασχοληθεί με την επιτυχημένη καριέρα της στον κόσμο, της μόδας, όμως, με αυτή της ανάρτηση μας επιβεβαίωσε για ακόμα μία φόρα ότι οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ben Affleck & Ana de Armas: Χώρισαν μετά από ένα χρόνο σχέσης

Amanda Gorman: Αυτή είναι η 22άχρονη που είπε το επικό ποίημα στην ορκωμοσία του Joe Biden

Vanessa Bryant: Οι αναρτήσεις της με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της μας συγκινούν πολύ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT