H πρεμιέρα της νέα ταινίας του James Bond άργησε αλλά ήταν άκρως εντυπωσιακή

O James Bond επιστρέφει για να μας χαρίσει μεγάλες στιγμές εντός και εκτός οθόνης.

Σύρμα Κιουπελόγλου 29 Σεπ. 21
H πρεμιέρα της νέα ταινίας του James Bond άργησε αλλά ήταν άκρως εντυπωσιακή
Cover photo: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

Χθες το Λονδίνο φιλοξένησε την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond. To “No time to die”, η 25η συνολικά περιπέτεια του 007 και η 5η και τελευταία του Daniel Craig, κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες με καθυστέρηση 18 μηνών λόγω της πανδημίας. Το λαμπερό event όμως, που έλαβε χώρα στο Royal Albert Hall άξιζε την αναμονή.

Ο Daniel Craig μας ξάφνιασε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα σουέντ ροζ σακάκι και έκλεψε τις εντυπώσεις άμα τη εμφανίσει. Μιλώντας στο BBC Radio 5 ζωντανά στο κόκκινο χαλί, είπε ότι ο ρόλος του είναι απίστευτα σημαντικός για τον κινηματογράφο και την ιστορία, και το βάρος αυτό είναι στους ώμους του για αρκετό καιρό. ” Όμως ήμουν απίστευτα τυχερός”, κατέληξε.

James Bond

Photo by David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

Η Naomie Harris, που ενσαρκώνει τη Moneypenny στην ταινία για 3η συνεχόμενη φορά, η Lashana Lynch που αποτελεί νέα προσθήκη στο cast ως μυστική πράκτορας, η Lea Seydoux ως  Madeleine και φυσικά ο Rami Malek, ο κακός της υπόθεσης έδωσαν το παρόν και μας χάρισαν λίγη από την λάμψη τους περπατώντας στο κόκκινο χαλί. Η Billie Eilish ήταν επίσης εκεί, αφού το soundtrack της ταινίας έχει την υπογραφή της.

James Bond

Photo by David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

Διατηρώντας μία παράδοση χρόνων, η Βασιλική οικογένεια της Βρετανίας τίμησε με την παρουσίαση της άλλη μία πρεμιέρα του James Bond. Το καινοτόμο ήταν ότι στο event παρευρέθηκαν δύο διαφορετικές γενιές από Βασιλείς. O Πρίγκιπας William με την Kate Middleton, απαστράπτουσα σε μία ολόχρυση δημιουργία της Βρετανής σχεδιάστριας Jenny Packham και ο Πρίγκιπας Κάρολος με την Δούκισσα της Κορνουάλης.

H ταινία, “No time to die” ξεκινά να προβάλλεται στην Ελλάδα από σήμερα και αναμένεται να σπάσει τo box office.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT