Ο αδελφός της Kate Middleton μιλάει για τη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη

Ο αδελφός της δούκισσας του Cambridge, James Middleton μίλησε για τη διάγνωση της κλινικής κατάθλιψης στην εβδομάδα ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία στην Μεγάλη Βρετανία.

Elle 18 Μαΐ. 21
Ο αδελφός της Kate Middleton μιλάει για τη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη
Cover photo credit: @jmidy

Δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, δύο φωτογραφίες με τα σκυλιά του, τραβηγμένες μόλις 10 μέρες μετά τη διάγνωσή του: «Έχουν περάσει ακριβώς 1.255 ημέρες από την ημέρα που διαγνώστηκα με κλινική κατάθλιψη. Εκείνη ήταν η πρώτη ημέρα που έμαθα για την ψυχική υγεία και πώς είναι αναπόσπαστο μέρος του τρόπου με τον οποίο ζούμε τη ζωή μας», έγραψε ο Μίντλετον και συνεχίζει: «Δέκα μέρες αργότερα εξαφανίστηκα, έβαλα τα σκυλιά μου στο αυτοκίνητο και χωρίς να πω σε κανέναν τίποτα, έφτασα σε ένα άγριο και απομακρυσμένο μέρος της λίμνης District στη βορειοδυτική Αγγλία.

https://www.instagram.com/p/B4kPJDDAVsR/

Έμεινα μόνος μου σε ένα απομακρυσμένο εξοχικό σπίτι, κολυμπούσα στην παγωμένη λίμνη, πήγαινα μοναχικές βόλτες στο χιόνι προσπαθώντας να ηρεμήσει το μυαλό μου. Γιατί το έκανα αυτό; Ήθελα να είμαι στη Φύση. Η Φύση είναι βασικός παράγοντας για την ψυχολογική και συναισθηματική μας υγεία».

Αποκαλύπτει πως αντιμετωπίζει την ασθένεια του με το περπάτημα, με ταξίδια μαζί με τα σκυλιά του και με την μελισσοκομία.

Διάβασε περισσότερα για τον James Middleton και τη μάχη του με την κατάθλιψη στο real.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: