Jennifer Aniston: «Δεν πρόκειται να ξεπεράσω ποτέ τον Brad Pitt»

Μπορεί ο γάμος της Jennifer Aniston με τον Brad Pitt να έχει τελειώσει εδώ και πολλά χρόνια , όμως, οι δύο τους φαίνεται να έχουν μια βαθιά σχέση. Η τελευταία δήλωση της Χολιγουντιανής ηθοποιού το επιβεβαιώνει.

HELLO.gr 28 Μαΐ. 21
Jennifer Aniston: «Δεν πρόκειται να ξεπεράσω ποτέ τον Brad Pitt»

Mπορεί ο γάμος της Jennifer Aniston με τον Brad Pitt να έχει τελειώσει εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια, παρόλα αυτά η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε, μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον πρώην σύντροφό της.

Η Jennifer αναπόλησε παρέα με τους συμπρωταγωνιστές της από την σειρά «Friends», Courteney Cox και Lisa Kudrow μερικά από τα διάσημα πρόσωπα που συμμετείχαν στη σειρά. Κάπως έτσι όταν ρωτήθηκαν από έναν δημοσιογράφο του Access Hollywood για το ποιος ήταν ο αγαπημένος τους guest, οι 3 τους ονόμασαν πολλούς διάσημους όπως τους Paul Rudd, Tom Selleck, Sean Penn, Ben Stiller και Reese Witherspoon. Ωστόσο, η Jennifer Aniston, συμπληρώνοντας ανέφερε  ότι και ο Brad Pitt ήταν υπέροχος και με αφορμή αυτό το σχόλιο στη συνέχεια τοποθετήθηκε και για τον γάμο της με το πρώην σύζυγό της.

Διάβασε τι είπε η Jennifer Aniston  για τον Brad Pitt και το γάμο τους στο HELLO.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: