Jennifer Aniston: Έκανε έκπληξη σε νοσηλεύτρια που πάσχει από κορονοϊό

Η Kimball Fairbanks από τη Utah των ΗΠΑ, έλαβε μια βιντεοκλήση από την διάσημη σταρ. Τι ακολούθησε σε αυτή τη συνομιλία;

Elle 07 Απρ. 20
Jennifer Aniston: Έκανε έκπληξη σε νοσηλεύτρια που πάσχει από κορονοϊό

Ο διάσημος παρουσιαστής Jimmy Kimmel συνεχίζει το show του από το σπίτι του φυσικά. Έτσι κάλεσε την νοσηλεύτρια Kimball Fairbanks να μιλήσει για την εμπειρία της, αφού διαγνώστηκε με κορονοϊό και βρίσκεται πλέον σε καραντίνα μακριά από τα δύο παιδιά της. Στην συνομιλία όμως μπήκε και ένα προσωπο-έκπληξη, η Jennifer Aniston. «Πρέπει να σου: Ο Θεός να ευλογεί εσένα και όλους εσάς που είστε εκεί έξω και κάνετε τη δουλειά σας. Δεν ξέρω καν πώς να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους εσάς που βάζετε την υγεία σας σε κίνδυνο. Είστε μοναδικοί». Στη συνέχεια η Aniston της προσέφερε $10.000, ενώ υποσχέθηκε πως θα κάνει το ίδιο και για τους συναδέλφους της Fairbanks στο νοσοκομείο.

Ποια είναι όμως η αγαπημένη ασχολία της Jennifer Aniston αυτές τις ημέρες καραντίνας; «Το να πλένω τα πιάτα είναι το νέο μου αγαπημένο πράγμα τώρα γιατί όχι μόνο πλένεις τα πιάτα σου, αλλά και τα χέρια σου».

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: