Jennifer Lopez & Alex Rodriguez: Επιβεβαιώνουν δημόσια τον χωρισμό τους

Πλέον είναι επίσημο, η Jennifer Lopez και o Alex Rodriguez δεν είναι πια ζευγάρι!

Elle 14 Απρ. 21
Jennifer Lopez & Alex Rodriguez: Επιβεβαιώνουν δημόσια τον χωρισμό τους

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez αποφάσισαν τελικά να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Κάπως έτσι οι φήμες που ήθελαν το πρώην ζευγάρι να περνάει κρίση στην σχέση του, επιβεβαιώνονται και επίσημα πλέον.

Συγκεκριμένα οι δύο τους μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας ανακοίνωσαν δημόσια την απόφασή τους να μην είναι πλέον συνοδοιπόροι στην ζωή. «Συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε καλύτερα ως φίλοι και ανυπομονούμε να μείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις κοινές επιχειρήσεις και στα έργα μας. Ευχόμαστε το καλύτερο ο ένας για τον άλλον και για τα παιδιά του καθενός. Σας ευχαριστούμε όλους για τα ευγενικά σας λόγια και για την υποστήριξη» δήλωσε χαρακτηριστικά το πρώην ζευγάρι στην αμερικάνικη εκπομπή Today.

Jennifer Lopez

Ωστόσο, μπορεί η είδηση του χωρισμού τους να έσκασε σαν βόμβα, όμως όλοι θυμόμαστε πως οι έντονες φημολογίες για τα προβλήματα στην σχέση τους είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Μάρτιο. Συγκεκριμένα τότε το ζευγάρι είχε διαψεύσει τα δημοσιεύματα, όμως τώρα φαίνεται πως ενώ μπορεί να ήταν ακόμα μαζί τα προβλήματα υπήρχαν.

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez ήταν ζευγάρι από το 2019 και είχαν αρραβωνιαστεί δύο χρόνια αργότερα, το Μάρτιο του 2019. Μάλιστα, οι δύο τους το 2020 σκόπευαν να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους, τον οποίο εξαιτίας του covid-19 είχαν αναβάλει δύο φορές. Όπως όλα δείχνουν, όμως, δεν κατάφεραν να κρατήσουν την σχέση τους ζωντανή και οδηγήθηκαν σε χωρισμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: