Jennifer Lopez & Ben Affleck: Τελικά είναι ξανά ζευγάρι ή όχι;

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τον χωρισμό του Ben Affleck και της Jennifer Lopez, όμως τώρα υπάρχουν έντονες φήμες επανασύνδεσης,

Elle 11 Μαΐ. 21
Jennifer Lopez & Ben Affleck: Τελικά είναι ξανά ζευγάρι ή όχι;

Έχει περάσει ελάχιστο χρονικό διάστημα από την στιγμή που η Jennifer Lopez και ο Αlex Rodriguez αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ανακοινώνοντας δημόσια τον χωρισμό τους και τώρα, μια ακόμα είδηση ήρθε για να ταράξει τα νερά.

Συγκεκριμένα από τα τέλη Απριλίου άρχισαν να κυκλοφορούν έντονες φήμες που μιλούσαν για πιθανή επανασύνδεση της λατίνας superstar με τον πρώην σύζυγό της, Βen Affelck. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται απλά για ανυπόστατους ισχυρισμούς.

Μπορεί μέχρι στιγμής κανένας να μην έχει τοποθετηθεί δημόσια για τι το ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους, όμως το πρώην ζευγάρι το τελευταίο διάστημα φαίνεται να περνάει όλο και περισσότερο χρόνο μαζί.

Mια εβδομάδα αφού ο φωτογραφικός φακός του εντόπισε έξω από το σπίτι της Jennifer Lopez στο Los Angeles, τώρα οι δύο τους ταξίδεψαν παρέα με ιδιωτικό jet και βρέθηκαν στο θέρετρο Big Sky στη Montana , όπου ο Ben Affleck έχει σπίτι. Συγκεκριμένα ο φωτογραφικός φακός τους αποθανάτισε να οδηγούν μαζί και τα στιγμιότυπα δημοσιεύθηκαν στην The Daily Mail. Ο γνωστός ηθοποιός βρισκόταν πίσω από το τιμόνι του οδηγού και η iconic τραγουδίστρια καθόταν ακριβώς δίπλα του. Μάλιστα μια πηγή δήλωσε το TMZ ότι οι δύο τους έδειχναν σαν ζευγάρι.

Ben Affleck

Επιπλέον μια ακόμα πηγή δήλωσε χαρακτηριστικά στο People «Η Jennifer πέρασε αρκετές μέρες με τον Ben έξω από την πόλη. Έχουν ένα πολύ δυνατό δέσιμο. Όλα έγιναν γρήγορα και έντονα, αλλά η Jennifer είναι χαρούμενη». Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Gigli και αρραβωνιάστηκαν το 2002. Λίγα χρόνια αργότερα, τον Ιανουάριο 2004, ανακοινώθηκε επίσημα ο χωρισμός τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: