H Jennifer Lopez εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της (για ακόμα μια φορά!)

Η λατίνα τραγουδίστρια, Jennifer Lopez, ποζάρει με μαγιό μέσα στον Δεκέμβρη και κόβει την ανάσα.

Elle 08 Ιαν. 21
H Jennifer Lopez εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της (για ακόμα μια φορά!)

Η Jennifer Lopez σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει όλα τα βλέμματα και κάνει τους θαυμαστές της να παραμιλούν. Εκτός από τις εξαιρετικές φωνητικές της ικανότητες είναι γνωστή και για τις τέλειες αναλογίες της που κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα. Η λατίνα τραγουδίστρια διαθέτει ένα κορμί, το οποίο σίγουρα θα ζήλευαν πολλές από εμάς.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που, με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μας υπενθυμίζει ότι η ηλικία δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο όταν προσέχουμε την γραμμή μας. Έτσι, με μια ακόμα ανάρτηση που έκανε πρόσφατα στο Instagram η εκρηκτική Jennifer Lopez μας έβαλε να σκεφτούμε πολύ σοβαρά ποιο workout θα ακολουθήσουμε για να πετύχουμε ένα ανάλογο αποτέλεσμα στην σιλουέτα μας.

https://www.instagram.com/p/CJt1gfOJl0x/

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια ποζάρει με ένα κλασικό μαγιό bikini σε μπορντό απόχρωση, ενώ έχει επιλέξει αξεσουάρ από τον οίκο Dior για να ολοκληρώσει το beach look της. Ας παραδεχτούμε όμως, ότι οι περισσότερες από εμάς επικεντρωθήκαμε στο καλλίγραμμο κορμί της και ένας από τους νέους στόχους μας για το καινούργιο έτος θα είναι να προσθέσουμε στο πρόγραμμα μας την εντατική γυμναστική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τίτλοι τέλους για την Kim Kardashian και τον Κanye West!

Pierre Cardin: Απεβίωσε σε ηλικία 98 ετών ο σπουδαίος fashion designer

H Jennifer Lopez σου δίνει ιδέες για τα ωραιότερα χτενίσματα

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: