Ο Justin και η Hailey Bieber είναι στη Μήλο. Εμείς γιατί είμαστε ακόμα στην Αθήνα;

Διακοπές στα ελληνικά νησιά κάνει ο Justin Bieber και η σύζυγός του .Μάλιστα, το ζευγάρι με τις μοναδικές φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram μοιράζεται μαζί μας τον ενθουσιασμό του για τη χώρα μας.

HELLO.gr 29 Ιουν. 21
Ο Justin και η Hailey Bieber είναι στη Μήλο. Εμείς γιατί είμαστε ακόμα στην Αθήνα;
Cover photo: @justinbieber.

Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους αγαπημένους ταξιδιωτικούς προορισμούς των Χολιγουντιανών αστέρων. Κάπως έτσι και o Justin Bieber μαζί με την σύζυγό του Hailey βρέθηκαν στην χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι πριν λίγες ημέρες απαθανατίστηκε στη Μύκονο, όπου ο 27χρονος pop τραγουδιστής φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές του, και στη συνέχεια, ενώ αρκετοί πίστευαν πώς ο επόμενος σταθμός τους θα είναι η Ίος, εκείνοι έκαναν την διαφορά και μέσα από το instagram αποκάλυψαν ότι βρίσκονται στην Μήλο.

Μάλιστα, ο pop τραγουδιστής και η αγαπημένη του φαίνεται ότι πραγματοποιούν ένα mini tour στα Ελληνικά νησιά. Μάλιστα μέσα από τα social media οι δύο τους  δημοσιεύουν φωτογραφίες από τις διακοπές τους και μοιράζονται μαζί μας τις χαλαρές στιγμές που περνούν στη χώρα μας.

Δες το φωτογραφικό άλμπουμ του ζευγαριού από τις διακοπές τους στην Μήλο στο HELLO.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT