Justin Timberlake: Το αγόρι που όλες ήθελαν στα ’90s κλείνει τα 41

Υπήρξε ο βασιλιάς της pop και βασιλιάς για πολλές κοριτσίστικες καρδιές. Ο άτακτος τινέιτζερ κλείνει σήμερα τα 41 με πολλές επιτυχίες, δύο παιδιά και μια υπέροχη (ναι) ζωή!

Elle 31 Ιαν. 22
Justin Timberlake: Το αγόρι που όλες ήθελαν στα ’90s κλείνει τα 41

Αρχικά να πούμε ότι ο Justin Timberlake είναι ένα ευγενικό αγόρι. Ακόμη και αν το κάνει για λόγους δημοσιότητας δεν μπορούμε να ξεχάσουμε πόσο ευγενικά και με πόση μεταμέλεια συμπεριφέρθηκε στην πρώην σύντροφό του Britney Spears σχεδόν 20 χρόνια μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους.

Ο Justin ξέρει να ζητάει συγγνώμη

Το γνωστό ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears» είχε αποκαλύψει πέρυσι ότι ο Justin χρησιμοποίησε τον χωρισμό του με την Britney το 2002 για να δώσει ώθηση στη σόλο καριέρα του. Επέτρεψε σε αμερικανικά ΜΜΕ να κατηγορήσουν την ποπ σταρ ότι τον πρόδωσε, κατόπιν ότι τον χώρισε βίαια, χωρίς να κάνει δημόσιες δηλώσεις για το θέμα. Οι μάρτυρες αφηγούνται ότι ο Justin παρουσίασε το τραγούδι «Cry Me a River» ως ένα τραγούδι που εμπνεύστηκε από τον χωρισμό τους, έπειτα από 4 χρόνια ερωτικού δεσμού (1998-2002).

Παράλληλα στο πλαίσιο της “συγγνώμης” μίλησε και για τον σεξιστικό τρόπο που είχε φερθεί και στην Janet Jackson. Να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια κοινής εμφάνισής τους στο διάλειμμα του Super Bowl, την 1η Φεβρουαρίου του 2004, το πρώην μέλος του συγκροτήματος NSYNC έσκισε το σουτιέν της τραγουδίστριας, αποκαλύπτοντας το στήθος της και προκαλώντας παγκόσμιο σοκ.

“Θέλω συγκεκριμένα να ζητήσω συγγνώμη από την Britney Spears και την Janet Jackson, ατομικά στην κάθε μία, διότι νοιάζομαι και σέβομαι αυτές τις γυναίκες και γνωρίζω ότι απέτυχα. Ξέρω ότι δεν στάθηκα στο ύψος των περιστάσεων αυτών, όπως και σε πολλές άλλες», και επωφελήθηκα από ένα σύστημα που προκρίνει τον μισογυνισμό και τον ρατσισμό. Εξαιτίας της άγνοιάς μου, δεν το αναγνώρισα όλο αυτό, ενώ συνέβαινε στην ίδια μου τη ζωή”.

 Το αγόρι με τα πολλά ταλέντα

Την καριέρα του την ξεκίνησε πολύ νωρίς και πριν ακόμη καταλάβει αν ήθελε να γίνει τραγουδιστής, στιχουργός, παραγωγός, χορευτής ή ηθοποιός. Και έγινε τα πάντα ξεκινώντας όμως, από μέλος του ποπ αντρικού συγκροτήματος ‘N Sync . Από την πρώτη αυτή δοκιμασία εξασφάλισε 4 βραβεία Grammy. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήγαν απλώς υπέροχα. Το 2002 κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο , με τιτλό Justified, που πούλησε πάνω από 9 εκατομύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος, με τίτλο Future Sex/Love Sounds, κυκλοφόρησε το 2006 και περιλάμβανε τις νούμερο-ένα επιτυχίες SexyBack”, “My Love”, και “What Goes Around… Comes Around”. Με τους πρώτους δύο δίσκους του κατάφερε να πουλήσει πάνω από 15 εκατομύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Διάβασε περισσότερα για τον Justin Timberlake στο TheNotebook.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: