Kate Middleton: 13 tips που ακολουθεί στη διατροφή και την γυμναστική της

Πιθανότατα κανείς απο μας δε μπορεί να φανταστεί πως είναι να είσαι μέρος μιας βασιλικής οικογένειας. Η Kate Middleton όμως, επιβεβαιώνει πως ακόμη κι αν είσαι πράγματι Royalty, οι συνήθειές σου και η προσοχή στον εαυτό σου είναι εξίσου σημαντική. Πάμε να δούμε 13 απο τις συνήθειές της που την κρατούν σε φόρμα!

Σοφία Δρούγκα 06 Ιουλ. 21
Kate Middleton: 13 tips που ακολουθεί στη διατροφή και την γυμναστική της

Η Kate Middleton είναι τώρα ότι επίκεντρο της δημοσιότητας για πάνω απο μια δεκαετία. Όλο αυτό το διάστημα έχει αποδειχθεί πως είναι τουλάχιστον.. συνεπής σε ό,τι λέει και οι πράξεις της το αποδεικνύουν. Τα μαλλιά της είναι πάντα καλοχτενισμένα, το στυλ της προσεγμένο και σαφώς η σιλουέτα της είναι.. αξιοζήλευτη.

Αν και η ίδια δεν μοιράζεται πολλά πράγματα σχετικά με τη διατροφή και τη γυμναστική της, οι πολύ κοντινοί της συνεργάτες και ο κύκλος της αναφέρει πως εργάζεται πολύ σκληρά για να παραμείνει υγιής και σε φόρμα. Ακολουθούν λοιπόν τα πιο αξιοσημείωτα tips για τη διατροφή και τη γυμναστική που ακολουθεί η Δούκισσα του Cambridge, που μπορείς κι εσυ ενδεχομένως να εντάξεις στο lifestyle σου.

1. Προσπάθησε να μαγειρεύεις τακτικά

Η Kate φτιάχνει μόνη της τα περισσότερα γεύματα για εκείνη και την οικογένειά της, παραδέχεται στο Racked, η chef Carolyn Robb, η οποία δούλευε στο Kensington Palace για παραπάνω απο 2 δεκαετίες. «Η Kate μαγειρεύει πράγματι πολύ» είπε..

2. Προτίμησε τα Smoothies με κάθε ευκαιρία

Για πρωινό, η Kate Middleton προτιμά να φτιάχνει ένα smoothie με σπιρουλίνα, λάχανο, matcha, σπανάκι, ρουμανίνη, κόλιαντρο και βατόμουρα, σύμφωνα με την Daily Mail.

3. Ο ευγενής ανταγωνισμός βοηθάει

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Kate είναι αρκετά ανταγωνιστική με την αδερφή της Pippa. «Η Kate είναι εθισμένη στη γυμναστική. Εκείνη και η αδερφή της, λαμβάνουν σοβαρά υπ’όψιν τους την υγεία του σώματός τους» ανέφερε μια πηγή στην εφημερίδα.

4. Οι σανίδες είναι must

Η Kate αγαπά τις σανίδες. «Σφίγγει τους μύες» αναφέρει μια πηγή στην Daily Mail. Η ίδια αγαπά τρία είδη σανίδας. τη βασική, την πλάγια και την prone sky dive.

5. Πίεσε τον εαυτό σου

Η Kate Middleton δεν περιορίζεται μόνο στις σανίδες όμως. Πιέζει τον εαυτό της στα άκρα. Μια πηγή είπε στη Daily Mail πως η Kate μπορεί να μείνει στη θέση της σανίδας για 45 δευτερόλεπτα ή και περισσότερο και κάνει 10 ή και παραπάνω επαναλήψεις μέσα σε μια μόνο προπόνηση.

6. Βρες πάντα λίγο χρόνο για γυμναστική

Η Kate αφιερώνει τουλάχιστον μια ώρα κάθε πρωί για τη γυμναστική της, αναφέρει η Daily Mail.

7. Δοκίμασε να εμπλουτίσεις τη διατροφή σου όταν είσαι έγκυος

Η Kate είχε μεγάλες δυσκολίες με τις πρωινές ναυτίες που της προκαλούσαν όλες οι εγκυμοσύνες. Γιαυτό και προτιμούσε να ακολουθεί μια φυτική διατροφή για πρωινό, που περιέχει αβοκάντο, μούρα και βρώμη και βοηθά στην καταπολέμιση της ζαλάδας, αναφέρει το Cooking Light.

8. Βρες έναν workout buddy

Η Kate και η αδερφή της Pippa, συνδυάζουν το πρόγραμμα της γυμναστικής τους. πολύ συχνά. «Γυμνάζονται μαζί στο γυμναστήριο του Kensington Palace» αναφέρει μια πηγή στη Daily Mail.

9. Μην αρκείσαι μόνο στον κλασικό τρόπο γυμναστικής 

Η Kate αγαπά τα workouts της και εστιάζει στα πόδια, στους κοιλιακούς και τους γλουτούς, δίνοντας μεγάλη σημασία στο ζέσταμα και στην αποθεραπεία. Όμως, αυτή η ρουτίνα μπορεί να είναι για κάποιον ακόμη και φορτική. Γιαυτό μη φοβάσαι να αλλάξεις λίγο τα δεδομένα και να συνδυάσεις την άσκηση με τη διασκέδαση.

Η Kate αγαπά το ski και φαίνεται πως είναι πολύ καλύτερη ακόμη και απο τον σύζυγό της σε αυτό. Επιπλέον, εναλλακτικά επιλέγει τους ζεστούε μήνες το κολύμπι στην πισίνα. «Εκείνη και η αδερφή της κάνουν αερόβια άσκηση μέσα στο νερό αλλά και μαθήματα waterpolo με τον William και τον Harry» αναφέρει μια πηγή στην Daily Mail.

Επιπλέον το κλασικό τρέξιμο είναι μια λύση που θα σε βγάλει απο τη ρουτίνα. Η Kate Middleton συνήθως προτιμά για παρέα το σκύλο της οικογένειας, Lupo. Η yoga είναι ακόμη μια αγαπημένη της συνήθειαπου της ηρεμεί το μυαλό και την κάνει να αποβάλλει το άγχος.

10. Μην ξεχνάς τη στάση του σώματος

H εξάσκηση με Pilates ομολογουμένως έχουν βοηθήσει την Kate, να διατηρεί μια καλή στάση σώματος, ακόμη και μετά τις εγκυμοσύνες της.

11. Συνδύασε τα γλυκά με την υγιεινή διατροφή

Όταν η Kate θέλει κάτι γλυκό, ανακατεύει μούρα με γάλα αμυγδάλου. «Η βιολογική της διατροφή είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και λατρεύει τις  σαλάτες και μπολ εποχιακών φρούτων», αναφέρει μια πηγή στο Daily Mail.

12. Περιόρισε το ποτό

Η Kate αγαπά το κρασί, αλλά δεν κάνει υπερβολές. «Αρκεί ένα δροσερό ποτήρι Chardonnay το απόγευμα» αναφέρει μια πηγή στο Daily Mail.

13. Δοκίμασε τα spicy φαγητά

Κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας στον Καναδά το 2016, η Kate ανέφερε πως της αρέσουν τα πικάντικα φαγητά και απολαμβάνει πολύ το μαγείρεμα με κάρυ. Την ίδια περίοδο ο William ομολογεί ότι δεν μπορεί να αντέξει υπερβολική θερμότητα στο φαγητό του. Να μια πιθανή αφορμή για καυγά.

Σε γενικές γραμμές, η Kate Middleton μας αποδεικνύει καθημερινά και μέσω των συνηθειών της, πως η σψστή οργάνωση και πάνω απ’όλα θέληση είναι αυτό που σε κρατάει σε πρόγραμμα ακόμη κι αν οι μέρες σου είναι πολυάσχολες. Δε χρειάζεσαι να πιέζεσαι γιαυτό, απλά να προσέχεις τον εαυτό σου και να θυμάσαι να τον κρατάς σε εγρήγορση, τόσο διατροφικά όσο και απο άποψη άσκησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: