Katy Perry & Orlando Bloom: Θα πρωταγωνιστήσουν μαζί σε ταινία μικρού μήκους. Τώρα πάντως κάνουν διακοπές στην Πελοπόνησσο

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom αυτή την περίοδο απολαμβάνουν τις ελληνικές παραλίες σε ένα τουρ στην Πελοπόννησο με την κόρη τους. Παράλληλα όμως μάθαμε πως θα συνεργαστούν και κινηματογραφικά σε μια ταινία μικρού μήκους με θέμα τον πόλεμο ενάντιας στον περιορισμό του δικαιώματος ψήφου.

Elle 23 Ιουν. 21
Katy Perry & Orlando Bloom: Θα πρωταγωνιστήσουν μαζί σε ταινία μικρού μήκους. Τώρα πάντως κάνουν διακοπές στην Πελοπόνησσο

Το ζευγάρι στη ζωή γύρισε μια ταινία μικρού μήκους για να υποστηρίξει την υιοθέτηση του νόμου για τη διεύρυνση του δικαιώματος ψήφου για τους πολίτες και ρίχνει μια ματιά σε ένα ζοφερό δυστοπικό μέλλον, στο οποίο το νομοσχέδιο θα έχει απορριφθεί.

Ο νέος νόμος αποσκοπεί στην επέκταση των δικαιωμάτων ψήφου και στην αλλαγή των νόμων για τη χρηματοδότηση προεκλογικών εκστρατειών για τη μείωση της επιρροής του χρήματος στην πολιτική. Η ταινία της Katy Perry και του Orlando Bloom, με τίτλο «Μεταδόσεις από το Μέλλον», αρχίζει το έτος 2055, όπου η Αμερική που γνωρίζουμε δεν υπάρχει πλέον.

Το ζευγάρι υποδύεται μεγαλύτερης ηλικίας μαχητές της ελευθερίας, προτρέποντας τους ανθρώπους να «σώσουν τη δημοκρατία όσο μπορούν».

Διάβασε περισσότερα για την ταινία που ετοιμάζουν ο Orlando Bloom με τη γυναίκα του Katy Perry στο real.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT