Kim Kardashian: Πώς είναι η ζωή της δύο μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Kanye West;

Το διαζύγιο της Kim Kardashian και του Kanye West βρίσκεται σε εξέλιξη και δύο μήνες μετά, αφού κατατέθηκαν τα επίσημα έγραφα, όλοι προσπαθούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για την δικαστική διαμάχη του ζευγαριού.

Elle 20 Απρ. 21
Kim Kardashian: Πώς είναι η ζωή της δύο μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Kanye West;

Ο Kim Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την Kanye West τον Φεβρουάριο. Ωστόσο, οι έντονες φήμες για σύννεφα στην σχέση του ζευγαριού προϋπήρχαν αρκετούς μήνες πριν και τελικά τους οδήγησαν στην λήξη του γάμου της έξι χρόνια μετά κοινής πορείας.

Την περίοδο που κατατέθηκε η αίτηση διαζυγίου, η TMZ ανέφερε ότι η Kim Kardashian,  σύμφωνα με πληροφορίες,  ζήτησε «την νομική και φυσική επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών του ζευγαριού». Επιπλέον μια ακόμα πηγή, εκείνη την εποχή, είπε στην TMZ ότι η Kim Kardashian και o Kanye West, που έχουν τέσσερα παιδιά μαζί,  ήταν ήδη πολύ μακριά από την επίτευξη συμφωνίας διακανονισμού για τα ακίνητα που έχουν.

Τώρα, αρκετούς μήνες μετά αφού διέρρευσαν οι πρώτες ειδήσεις,  μια νέα  πηγή είπε στην Entertainment Tonight ότι η Kim έκανε ό, τι καλύτερο μπορούσε για να προστατεύσει τον εαυτό της και να περιβάλλεται από την οικογένεια και τους καλούς  της φίλους. Προσπαθεί να είναι κοινωνική, να βγαίνει και, φυσικά, να φροντίζει τα παιδιά της. Η πηγή τόνισε επιπλέον: «Η Kim επικεντρώνεται στο να διασφαλίσει ότι τα παιδιά της είναι προστατευμένα και φροντίζονται σωστά. Ωστόσο, σίγουρα ακόμα εξακολουθεί να προσπαθεί να συνηθίσει το νέο πρότυπο οικογένειας».

Kim Kardashian

Επιπλέον και η μαμά της Kim, Kris Jenner,τον περασμένο μήνα σε μια συνέντευξη που παραχώρησε με την Kyle και την Jackie,  έσπασε τη σιωπή της για το διαζύγιο της κόρης της. «Η Kim ήθελε να το αντιμετωπίσει με τον δικό της τρόπο, με την οικογένειά της και με τους δικούς της ρυθμούς. Νομίζω, λοιπόν, ότι γίνεται προκειμένου να επεξεργαστεί τα δεδομένα, και είμαι σίγουρη ότι θα πει ό, τι χρειάζεται όταν είναι η στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά ή ίδια και συνέχισε.

«Νομίζω ότι θα είναι πάντα δύσκολο. Ξέρετε, υπάρχουν πολλά παιδιά. Το καλό πράγμα για την οικογένειά μας είναι ότι είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον. Υποστηρίζουμε και αγαπάμε ο ένας τον άλλον πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να είναι χαρούμενα τα δύο παιδιά. Αυτός είναι ο στόχος. Νομίζω ότι όλοι αυτό θέλουμε για τις οικογένειές μας». Τέλος όταν  αν στο«Keeping Up With the Kardashians» οι θεατές μάθουν στοιχεία για το διαζύγιο, η Jenner απάντησε «Ίσως».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT