Kim Kardashian: Το outfit (αξίας €25.000) που αγόρασε από διάσημη star

"Είμαι μεγάλη θαυμάστρια της και δεν μπορώ να πιστέψω ότι κέρδισα αυτό το outfit στη δημοπρασία Juliens", αποκάλυψε η Kim Kardashian για το stylish κομμάτι που πρόσθεσε την γκαρνταρόμπα της.

Elle 19 Μαΐ. 21
Kim Kardashian: Το outfit (αξίας €25.000) που αγόρασε από διάσημη star

Η Kim Kardashian πάντα κάνει stylish εμφανίσεις και κάπως έτσι αποφάσισε να γιορτάσει και τα γενέθλια της Janet Jackson.Συγκεριμένα, προς τιμήν των 55ων γενέθλιων της αδερφής του Michael Jackson, Janet, η Kim, αποκάλυψε ότι επένδυσε σε ένα πολύ ξεχωριστό outfit, που η Jackson φορούσε το 1993, στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, If.

«Χρόνια πολλά βασίλισσα», έγραψε η Kim Kardashian στο Instagram Story που δημοσίευσε, με το βίντεο της Janet Jackson στο οποίο φοράει το συγκεκριμένο outfit. «Είμαι μεγάλη θαυμάστρια της και δεν μπορώ να πιστέψω ότι κέρδισα αυτό το outfit στη δημοπρασία Juliens», συμπλήρωσε η ίδια.

H Janet Jackson απάντησε στο Story της Kim, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Σε ευχαριστώ τόσο πολύ Kim! Eλπίζω το If να σου δώσει όση ευχαρίστηση έδωσε σε εμένα».

Δύο ημέρες πριν τις συγκεκριμένες δημοσιεύσεις, ο οίκος δημοπρασιών ανακοίνωσε ότι ένα outfit πουλήθηκε  στην Kim για 25.000 δολάρια.

Δες το outfit αξίας 25.000 που αγόρασε η Kim Kardashian στο HELLO.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: