Η Kim Kardashian είναι και επίσημα δισεκατομμυριούχος! #storytime

Από τότε που η Kim Kardashian βγήκε στη δημοσιότητα, φέρνοντας μαζί της τη δυναμική και ασυνήθιστη οικογένεια, όλοι συνήθως ρωτούσαν: «Γιατί είναι διάσημη;» Η star από την Καλιφόρνια, έχει ήδη αναγνωριστεί από το Forbes ως μια από τις celebrity δισεκατομμυριούχους που έχει στην ιδιοκτησία της μια γραμμή ομορφιάς και εσωρούχων, μια πραγματική τηλεοπτική αυτοκρατορία με […]

Elle 08 Απρ. 21
Η Kim Kardashian είναι και επίσημα δισεκατομμυριούχος! #storytime

Από τότε που η Kim Kardashian βγήκε στη δημοσιότητα, φέρνοντας μαζί της τη δυναμική και ασυνήθιστη οικογένεια, όλοι συνήθως ρωτούσαν: «Γιατί είναι διάσημη;» Η star από την Καλιφόρνια, έχει ήδη αναγνωριστεί από το Forbes ως μια από τις celebrity δισεκατομμυριούχους που έχει στην ιδιοκτησία της μια γραμμή ομορφιάς και εσωρούχων, μια πραγματική τηλεοπτική αυτοκρατορία με το Keeping Up with the Kardashians που έχει φτάσει στην 20η του σεζόν φέτος και η μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης που επηρεάστηκε από το αναγνωρίσιμο όνομά της.

Όποια και αν είναι η γνώμη σου για την Kardashian, έχει σίγουρα αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που της έχουν δοθεί και εργάστηκε σκληρά για να τις αναπτύξει για να αναπτύξει επιχειρήσεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ κυριαρχούσε επιτυχώς στη συνείδηση ​​του κοινού και των μέσων ενημέρωσης για περίπου 14 χρόνια – ένα στάτους που πολλοί σταρς πριν και μετά από εκείνη απέτυχαν να κατακτήσουν. Πως να το κάνουμε; Οι Kardashians είναι πάντα επίκαιρες.

Πάμε όμως να δούμε κάποια highlight της ζωής της 40χρονης πλέον σταρ, που καθόρισαν την πορεία της και την οδήγησαν στον κόσμο των δισεκατομμυριούχων.

1. Η Kim Kardashian ως στιλίστρια της Paris Hilton το 2006

Παράλληλα δούλευε ως promotion σε μια εταιρία με αναψυκτικά. Εκείνη την εποχή η Hilton ήταν στο peak της διασημότητάς της, εξαιτίας της εμφάνισής της στο σίριαλ A Simple Life με τον Nicole Richie. Σε ένα επεισόδιο του KUWTK η Kim αναγνώρισε πως η Hilton ήταν αυτή που πραγματικά της έδωσε την καριέρα της.

kim kardashian

2. Η boutique της Kim, “DASH”

Η Kim, μαζί με τις αδελφές της Khloé και Kourtney, είχαν επίσης ένα κατάστημα μπουτίκ στο Calabasas που ονομάζεται Dash, εμπνευσμένο από το επώνυμό τους, το οποίο άνοιξαν το 2006. Η Kim είπε στο παρελθόν στο The Hollywood Reporter ότι δούλευε στο Dash ενώ παράλληλα φοιτούσε στο κολέγιο.

 

Με την άνοδο της εκπομπής, τα καταστήματα επεκτάθηκαν σε τοποθεσίες όπως το Λος Άντζελες, το Μαϊάμι και τη Νέα Υόρκη, με την τηλεοπτική σειρά DASH Dolls να καταγράφει τους υπαλλήλους που προσέλαβαν οι αδελφές. Το 2018, έκλεισαν όλα τα καταστήματα.

3. Το reality «Keeping Up With The Kardashians»

Το 2007, μια πραγματική σειρά που ακολουθεί χρονικά τη ζωή της Kim, των αδελφών της, του αδελφού, της μητέρας και του πατριού της γεννήθηκε χάρη στην Kris Jenner και τον παρουσιαστή Ryan Seacrest. Σύμφωνα με μια συνέντευξη με το Hollywood Reporter, η οικογένεια γνώριζε ότι η Seacrest ήθελε μια εκπομπή όπως το The Osbournes – ακολουθώντας μια διάσημη οικογένεια – και μέσω των διασυνδέσεών η Kris έβαλε την οικογένειά της στη σειρά.

kim kardashian

4. Η διάφοροι ρόλοι που έπαιξε κατά καιρούς η Kim Kardashian

Ενώ το KUWTK άρχισε θα έχει αναγνωρισιμότητα, η Kim δοκίμασε να παίξει κάποιους μικρους ρόλους σε τηλεοπτικά show και ταινίες, όπως τα: How I Met Your Mother, 90210, CSI: New York, 2 Broke Girls και την αποτυχημένη ταινία Carmen Electra.

5. Η Kim Kardashian στο «Dancing With The Stars»

To 2008, η Kim συμμετείχε στο show και ήταν μάλιστα η τρίτη celebrity που έλαβε μέρος. Σε αντίθεση με τον αδερφό της που συμμετείχε το 2011, η Kim είχε πολύ χαμηλές βαθμολογίες και ψήφους κοινού.

6. To πρώτο τραγούδι- video clip «Jam-Turn It Up»

Mετά τις αποτυχημένες προσπάθειες στο χορό και στην ηθοποιία, μόνο το τραγούδι έμενε. Το 2011 η Kim έβγαλε το πρώτο της single. Ο μελλοντικός -τότε- σύζηγός της Kanye West, συμμετείχε επίσης στο video-clip και το τραγούδι έφτασε στην 17η θέση στα Billboard charts. Αργότερα, το 2014 η Kim παραδέχθηκε πως το τραγούδι αυτό ήταν μια χαζή απόφαση και δεν μπορεί να πιστέψει γιατί το έκανε εξαρχής.

7. Αμέτρητες επαγγελματικές συνεργασίες

Ενώ το Kardashian Show, ήταν η βασική της δουλειά η Kim παράλληλα έκανε πολλές εμφανίσεις -επι πληρωμή- σε νυχτερινά μαγαζιά, openings και events από μεγάλες εταιρίες και τέλος με τις επιχειρήσεις της, κατάφερε να μπεί το 2014 στη λίστα των 100 celebrities του Forbes.

Το περιοδικό ανέφερε πως τα έσοδα της Kim ήταν δυσανάλογα με τα έσοδα από το show. Ανάμεσα στις πολλές συνεργασίες με brands, η Kim συνεργάστηκε και με ένα τo brand Charmin (χαρτί υγείας) το 2010 και κάποιες εταιρίες με αμφισβητίσιμα διαιτητικά προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής. Γιαυτό το λόγο το πρόσωπό της και πάλι έγινε πόλος έντονης κριτικής.

8. Gaming και Kimojis

Το 2014, η Kim λάνσαρε ένα παιχνίδι για το κινητό ονόματι Kim Kardashian: Hollywood  και μαζί του μια σειρά από Kimojis, γεγονός που συνέβαλε στο “χτίσιμο” του προφίλ της και της φήμης της στα Social media.

Aπο το 2014 έως το 2015 η Kim, με βάση σχετικά δημοσιεύματα στο Forbes είχε εισπράξει 51 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τον προηγούμενο χρόνο είχε δηλώσει εισόδημα 28 εκατομμύρια δολάρια. Αυτή η αύξηση αποδόθηκε στην είσοδό της στον κόσμο της τεχνολογίας και των social media, ενώ το παιχνίδι που λάνσαρε της προσέφερε 40% αύξηση ετησίων εσόδων.

https://www.instagram.com/p/4IUuppuSyQ/?utm_source=ig_embed

9. Το βιβλίο των Selfies – “Selfish”

Το 2015, η Kardashian κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο – ένα φωτογραφικό αφιέρωμα γεμάτο selfies με τίτλο Selfish. Σε μια συνέντευξη με τον AdWeek Kim, ο οποίος της είχε ονομάσει βασίλισσα των Selfies τότε, είπε ότι τράβηξε την πρώτη της selfie το 1984.

10. Η Kim λανσάρει την beauty σειρά «KKW beauty»

Το 2017, η Kim έκανε το πολυαναμενόμενο επιχείρηματικό της βήμα στον τομέα της ομορφιάς, λανσάροντας τη σειρά της KKW Beauty, η οποία περιλαμβάνει προϊόντα που σχετίζονται πολύ με την ίδια την εικόνα της Kim – όπως κιτ περιγράμματος και σειρές κραγιόν. Το 2020, η αξία του brand εκτιμήθηκε σε 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

https://www.instagram.com/p/B8y9lRcAFXK/

11. Η Kim ξεκινά μια νέα καριέρα… στη νομική

Ανάμεσα στις γραμμές ομορφιάς και στα shapewear, η Kim έχει επίσης εγγραφεί και σπουδάζει στη νομική σχολή. Την είσοδό της στο νομικό τομέα εμπνεύστηκε από την υποστήριξή της σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις της ποινικής δικαιοσύνης ενώ έχει παρέμβει και προσωπικά σε ορισμένες περιπτώσεις με την ελπίδα να αθωώσει ή να παραχωρηθεί επιείκεια σε ορισμένους παραβάτες.

Το νέο της έργο που στοχεύει σε ουσιώδης μεταρρυθμίσεις στον τρόπο λειτουργίας των φυλακών, την έχει οδηγήσει ακόμη και στον Λευκό Οίκο, όπου κατάφερε να πείσει τον Ντόναλντ Τραμπ να συγχωρήσει και να απελευθερώσει την Alice Marie Johnson- μια γυναίκα που ήταν στη φυλακή για 21 χρόνια με κατηγορία για ναρκωτικά.

12. Η Kim και τα Skims

Η Kim λάνσαρε τη σειρά εσωρούχων SKIMS το 2019. Η μάρκα γνώρισε μια δύσκολη αρχή, αφού η Kim όντας αρχάρια, ονόμασε αρχικά τη συλλογή «Kimono».

Αυτό οδήγησε σε μια τεράστια αντίδραση και πολάριθμες κατηγορίες πολιτιστικής ιδιοκτησίας – πριν αλλάξει την ονομασία σε SKIMS. Από τότε η μάρκα έχει επεκταθεί σε ένδυση μητρότητας και υπάρχουν αναφορές ότι η επιχειρηματίας σύντομα θα εισχωρήσει και στη διακόσμηση του σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/CE9kGLGA6nS/

13. Η Kim γίνεται επίσημα δισεκατομμυριούχος

Στις 6 Απριλίου, το περιοδικό Forbes αναγνώρισε επίσημα την Kim Kardashian ως δισεκατομμυριούχο. Απελευθερώνοντας τον κατάλογο των ετήσιων Billionaires, το περιοδικό Money εκτιμά ότι η Kardashian έφτασε το 1 δισεκατομμύριο, αφότου αύξησε την καθαρή της αξία από 780 εκατομμύρια δολάρια τον Οκτώβριο του 2020, χάρη στις τελευταίες δύο επιχειρήσεις της SKIMS και και KKW Beauty.

Σήμερα η Kardashian κατατάσσεται στη θέση 2674 της πλουσιότερης λίστας δισεκατομμυριούχων του Forbes. Ο ιδρυτής του Amazon Jeff Bezos κατέχει την πρώτη θέση.

Μέχρι στιγμής, η Kardashian δεν έχει ανταποκριθεί στη είδηση αυτή, ενώ τα stories στο Instagram έχουν πάρει φωτιά από τις συλλογές SKIMS. Λογικό, αφού έβαλε και αυτή το λιθαράκι της στην μεγάλη πια περιουσία της.

https://www.instagram.com/p/CNU7lqogVdN/?utm_source=ig_embed

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT