Kobe Bryant: Πληροφορίες για μοιραία στροφή του ελικοπτέρου

Τραγικό θάνατο βρήκαν χθες ο 41 ετών θρύλος του NBA, Kobe Bryant, και η 13άχρονη κόρη τoυ Gigi και επτά ακόμα επιβάτες όταν συνετρίβη το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν στην περιοχή Calabasas της Καλιφόρνια. Οι νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για λανθασμένο ελιγμό του πιλότου, ο οποίος έστρεψε το ελικόπτερο προς ακόμα χειρότερες καιρικές συνθήκες.

Elle 27 Ιαν. 20
Kobe Bryant: Πληροφορίες για μοιραία στροφή του ελικοπτέρου

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο καιρός ήταν ιδιαίτερα ομιχλώδης με αποτέλεσμα να έχουν ακινητοποιηθεί ακόμα και τα ελικόπτερα της αστυνομίας και το μοιραίο ατύχημα ήταν συνέπεια λανθασμένης στροφής του ελικοπτέρου.

Στόχος του πιλότου, ο οποίος είχε επικοινωνήσει με τον πύργο ελέγχου ήταν να αποφύγει την ομίχλη αλλάζοντας πορεία προς το νότο. Ο πιλότος φέρεται να έκανε κύκλους για ένα τέταρτο πριν πάρει την απόφαση που έμελλε να αποβεί μοιραία, κατευθύνοντας το ελικόπτερο προς ακόμη χειρότερο καιρό με κατεύθυνση τα βουνά της περιοχής.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν άλλοι οκτώ επιβάτες και στα επιβεβαιωμένα θύματα, εκτός του Kobe Bryant και της Gigi, περιλαμβάνεται μέχρι στιγμής και η προπονήτρια μπάσκετ Christina Mauser.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT