Κοσμοσυρροή στην Σπάρτη για τον Gerald Butler

Το κοινό στη Σπάρτη παρέβλεψε τις οδηγίες για την προστασία της δημόσιας υγείας για να δει από κοντά τον διάσημο σταρ με την Ολυμπιακή φλόγα. Έτσι λόγω της μεγάλης προσέλευσης, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε να σταματήσει την συνέχεια της λαμπαδηδρομίας.

Elle 13 Μαρ. 20
Κοσμοσυρροή στην Σπάρτη για τον Gerald Butler

O Gerald Butler ήρθε στη Σπάρτη για την λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας, άναψε το βωμό και ως γνήσιος Λεωνίδας από την ταινία «300» φώναξε «This is Sparta». Το κοινό ήταν εκεί για να δει από κοντά τον διάσημο ηθοποιό, παρά τις διεθνείς οδηγίες για απαγόρευση των συναθροίσεων λόγω κοροναϊού. Έτσι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή διακόπτει την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία για την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στην Οργανωτική Επιτροπή «Τόκυο 2020» θα γίνει κανονικά την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο, χωρίς την παρουσία κοινού.

Ο Gerald Butler πάντως χάρηκε ιδιαίτερα με την τιμητική πρόταση να τρέξει ως λαμπαδηδρόμος. Ο σταρ είχε την ευκαιρία να περάσει λίγες ώρες και στην Αθήνα, πήρε μια γεύση από nightlife και απόλαυσε τις ελληνικές γεύσεις.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: