Kylie Jenner: Αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της με ένα πολύ συγκινητικό βίντεο στο Instagram

Είναι επίσημο: Η Stormi Webster θα γίνει η μεγάλη αδελφή! Τρία χρόνια μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, η Kylie Jenner και ο Travis Scott ​​επιβεβαίωσαν ότι αναμένουν ένα ακόμη μέλος στην οικογένειά τους.

Elle 09 Σεπ. 21
Kylie Jenner: Αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της με ένα πολύ συγκινητικό βίντεο στο Instagram
Cover photo @kyliejenner

Υπάρχει μια ακόμη προσθήκη στη ζωή της Kylie. Εβδομάδες αφού πολλαπλές πηγές αποκάλυψαν στο E! News ότι η Kylie Jenner περιμένει το δεύτερο μωρό της με τον Travis Scott, η ίδια επιβεβαίωσε την είδηση ​​με ένα συγκινητικό βίντεο που κοινοποιήθηκε στο λογαριασμό της στο Instagram.

Την Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου η 24χρονη πλέον Kylie κοινοποίησε μια εσωτερική ματιά από τα πρώτα στάδια του ταξιδιού της με το μωρό No. 2, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Στο βίντεο, η μέλλουσα μαμά φαίνεται να κρατά ένα τεστ εγκυμοσύνης και να λέει στην κόρη της Stormi Webster, “Είμαστε έτοιμοι να πάμε στον γιατρό της μαμάς;” Μια διαφορετική σκηνή δείχνει τη Strormi να ανακοινώνει τα νέα στην Chris Jenner -μητέρα της Kylie- με φωτογραφίες από το υπερηχογράφημα, η οποία ρωτά: “Είσαι έγκυος;!” “Stormi, θα κάνουμε ένα μωρό!” Η Κρις λέει στην εγγονή της. «Αυτή είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου».

Ακούγεται ότι το ζευγάρι – που καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί τον Φεβρουάριο του 2018 – είναι πολύ χαρούμενο για την ιδέα να υποδεχθούν ένα ακόμη παιδί. Αν και το ζευγάρι χώρισε αρχικά το 2019 μετά από δύο χρόνια σχέσης, διατηρούσαν μια εξαιρετική συντροφική σχέση τους τελευταίους μήνες. Και, όπως είπε αποκλειστικά πηγή στο E! News τον Φεβρουάριο του 2021, η χημεία δεν έσβησε ποτέ πραγματικά, με τους δύο να παραμένουν «τρελά ερωτευμένοι μεταξύ τους».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Για την πηγή είναι προφανές ότι κάτι θα συμβαίνει πάντα μεταξύ τους. «Μπορείτε να δείτε πως κάθε φορά που είναι μαζί ότι υπάρχει πολλή αγάπη εκεί», σημείωσε χαρακτηριστικά. Τα πρόσωπά τους φωτίζονται όταν είναι μαζί και φαίνονται πολύ χαρούμενοι ».

Μέχρι τον Ιούνιο, μια ακόμη πηγή έλεγε στο E! News ότι οι δυο τους είναι πάλι μαζί και ήταν πιο χαρούμενοι από ποτέ.

«Η Kylie και ο Travis είναι πολύ χαρούμενοι και λειτουργούν ξανά σαν ζευγάρι», είπε τότε. “Κρατούν τα χέρια και είναι τρυφεροί μεταξύ τους. Δεν ντρέπονται να δείξουν την αγάπη μεταξύ τους. Υποστηρίζουν και βρίσκονται σταθερά, ο ένας στη ζωή του άλλου”.

Και παρόλο που το ζευγάρι πέρασε αρκετό διάστημα χωριστά λόγω του ταραχώδους προγράμματος, φαίνεται ότι όλα έχουν επανέλθει στη θέση τους για την συνεχώς αναπτυσσόμενη οικογένειά τους. «Το έπιασαν ακριβώς από εκεί που το άφησαν», είπε η πηγή. «Κανένας από τους δύο δεν ενδιαφέρθηκε για κανέναν άλλον τον τελευταίο χρόνο και τους αρέσει πολύ να είναι μια οικογένεια μαζί».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Και προς μεγάλη τους χαρά, αυτή η οικογένεια φαίνεται να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: