Kylie Jenner και Travis Scott: Είναι και πάλι μαζί;

Είναι η Kylie Jenner και ο Travis Scott πάλι μαζί; Αυτό αντιληφθήκαμε στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση σε κόκκινο χαλί σχεδόν ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους. Δυο πηγές απο το κοντινό τους οικογενειακό περιβάλλον μας αναλύουν την κατάσταση που υπάρχει μεταξύ τους αυτή τη στιγμή,

Elle 22 Ιουν. 21
Kylie Jenner και Travis Scott: Είναι και πάλι μαζί;
Cover photo @kyliejenner

Η Kylie και ο Travis συμπεριφέρονται σαν να είναι πάλι μαζί , αλλά είναι πράγματι και επίσημα ζευγάρι;

Την Τρίτη 15, Ιουνίου και οι δύο συμμετείχαν στα βραβεία Parsons Benefit 2021 στη Νέα Υόρκη με την τριών ετών κόρη τους Stormi. Αυτή ήταν και η πρώτη τους κοινή εμφάνιση σε κόκκινο χαλί από τότε που ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους σχεδόν ένα χρόνο πριν. Ο Travis 26 και η Kylie 23 πόζαραν για τις φωτογραφίες ενώ ήταν αγκαλιά. Έπειτα όταν βρέθηκε στη σκηνή ο τραγουδιστής δέχτηκε ένα βραβείο. Στον ευχαριστήριο λόγο του, εξέφρασε την αγάπη του και για την κόρη του Stormi και για για την πρώην γυναίκα του Kylie αποκαλώντας την «wifey».

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που χρησιμοποίησε ο rapper αυτό το παρατσούκλι για την Kylie δημόσια από τον Οκτώβριο του 2019 όταν πρώτη φορά ανακοινώθηκε πως θα έπαιρναν απόσταση μεταξύ τους. Την Τετάρτη 16, Ιουνίου μία πηγή κοντά στην οικογένεια είπε στο E! news ότι η Kylie και ο Travis ακόμη έχουν διαφορετικά σπίτια και δεν ζουν μαζί, αλλά υπάρχει μια ρομαντική σχέση μεταξύ τους και φαίνονται πολύ ευτυχισμένοι με την τωρινή κατάσταση στη σχέση τους.

Μία άλλη πηγή που βρίσκεται κοντά στην Κατερίνα είπε στο E! news πως η σταρ του show “Keeping up with the Kardashians” και ο Travis περνάνε όλο και περισσότερο χρόνο μαζί τους τελευταίους μήνες και έχουν έρθει πολύ κοντά, προσθέτοντας ότι ξεκίνησαν τη σχέση τους ακριβώς από κει που την είχαν αφήσει. Κανένας τους δεν είχε κάποιο άλλο δεσμό τον τελευταίο χρόνο και αγαπούν και οι δύο να είναι μία οικογένεια όλοι μαζί.

Επιπλέον  πρόσθεσε πως ο Travis είναι ερωτευμένος με την Kylie και θα έκανε τα πάντα για εκείνη και την κόρη τους. Ήθελε πάρα πολύ να είναι πάλι μαζί και το προσπαθεί για βδομάδες τώρα. Η Kylie από την άλλη, αγαπάει να βλέπει τον Travis ως μπαμπά και εκτιμά όλες τις στιγμές που περνάνε μαζί για το παιδί τους. Έχουν μία ιδιαίτερη σύνδεση αυτή τη στιγμή και είναι πραγματικά ευτυχισμένοι.

Αν και η προηγούμενη Πέμπτη ήταν όντως η πρώτη φορά που η Kylie και ο Travis έκαναν κοινή δημόσια εμφάνιση σε event, οι δυο τους περνάνε συχνά χρόνο μαζί ακόμη και μετά το χωρισμό τους το 2019, αφού έχουν ένα παιδί. Αρκετά πρόσφατα επισκέφθηκαν μαζί με την κόρη τους την πόλη του Travis το Houston, όπου πέρασαν ανέμελες στιγμές όπως έδειξε άλλωστε και η Kylie στα social media τέλη Μαΐου.

Η Kylie περνάει όλο και περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του Travis και θέλει πραγματικά η Stormi να είναι κοντά τους. Και οι δύο αγαπούν εξίσου την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT