Kylie Jenner: Όλες οι φορές που ντύθηκε ασορτί με την κόρη της, Stormi Webster

H Kylie Jenner, λατρεύει να συνδυάζει το look της με της Stormi, ενώ οι φορές που έχουν ντυθεί ασορτί, είναι πάρα πολλές.

HELLO.gr 14 Ιαν. 21
Kylie Jenner: Όλες οι φορές που ντύθηκε ασορτί με την κόρη της, Stormi Webster

Η Kylie Jenner διαθέτει τέλειο γούστο και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Η εκατομμυριούχος, επιχειρηματίας είναι πάντα ντυμένη με ρούχα διάσημων σχεδιαστών και στις επίσημες εμφανίσεις της, φοράει τα πιο εντυπωσιακά φορέματα. Η ίδια επιμελείται εξίσου και το styling της δίχρονης κόρης της, Stormi Webster. Απο πολύ νωρίς προσπαθεί να την μυήσει στον κόσμο της μόδας και όπως φαίνεται το καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία. H Kylie, λατρεύει να συνδυάζει το look της με εκείνο της Stormi, ενώ οι φορές που έχουν ντυθεί ασορτί, είναι πάρα πολλές. Η δημιουργός των Kylie Cosmetics, μοιράζεται πάντα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα outfits που φορούν παρέα, μητέρα και κόρη, και οι θαυμαστές τους κατακλύζουν τις συγκεκριμένες φωτογραφίες με εκατομμύρια likes και σχόλια. H Κylie Jenner ελπίζει  στο μέλλον, η Stormi, να εξακολουθεί να θέλει να ντύνονται ασορτί. Εμείς ξεχωρίσαμε τα 10 καλύτερα outifts που έχουν φορέσει μαζί και ελπίζουμε να συνεχίσουν να το κάνουν, γιατί ομολογουμένως είναι μια πολύ cute συνήθεια.

Kylie Jenner

Το Δεκέμβριο του 2018, οι δυο τους εμφανίστηκαν στο αεροδρόμιο πριν από ένα ταξίδι τους, με ίδιες γκρι φόρμες, αθλητικά παπούτσια και σκουφιά.

Ανακάλυψε περισσότερες twinning εμφανίσεις της Kylie Jenner με την κόρη της στο HELLO.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT