Lady Gaga: Στη νέα της καμπάνια πρωταγωνιστούν οι φαν της

Το brand καλλυντικών της Hau Laboratories επέλεξε έξι ανάμεσα σε έξι χιλιάδες θαυμαστές της τραγουδίστριας. Και όπως πάντα η σταρ απέδειξε πως έχουν κάθε λόγο να την λατρεύουν.

Elle 20 Φεβ. 20
Lady Gaga: Στη νέα της καμπάνια πρωταγωνιστούν οι φαν της

Τα Little Monsters, έτσι αποκαλεί η Lady Gaga τους φαν της, βρίσκονται στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή. Όταν όλοι σχολίαζαν τις εκκεντρικές εμφανίσεις της και τα προκλητικά της ρούχα, τα «Μικρά Τερατάκια», ήταν εκεί για να πιστεύουν σε αυτή και να την στηρίζουν. Και εκείνη βρήκε ένα σούπερ τρόπο να τους το ανταποδώσει.

Ζήτησε από τους φαν της να ανεβάσουν μια φωτογραφία τους στο Instagram που να μιλά για την διαφορετικότητα, τη δύναμη της καλοσύνης, την ανάγκη για ελεύθερη έκφραση, όλα αυτά δηλαδή για τα οποία μιλά δημόσια τόσα χρόνια και η Lady Gaga. Οι αναρτήσεις των θαυμαστών της πραγματικά τη συγκίνησαν καθώς ήταν όλες τους τόσο αληθινές, έφτασαν μάλιστα τις έξι χιλιάδες. Η σταρ επέλεξε μετά έξι από τους φαν της και τους έκανε πρόσωπα της καμπάνιας της για το brand Haus Laboratories.

Όλοι τους εξηγούν πως η Lady Gaga ήταν η πηγή της έμπνευσής τους για να ξεπεράσουν τους φόβους τους, τα υβριστικά σχόλια, τον ρατσισμό που αντιμετώπισαν λόγω της σεξουαλικής τους ταυτότητας ή της καταγωγής τους. Μια πραγματικά δυνατή καμπάνια!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: