O Lamar Odom μοιράζεται τον πραγματικό λόγο που δε μιλάει πια με την Khloé Kardashian

Έχουν περάσει σχεδόν 8 χρόνια απο τότε που η Khloé Kardashian υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου απο τον Lamar Odom και ο star του NBA υποστηρίζει πως ακόμη του λείπει υπερβολικά η οικογένειά του. Ας δούμε τι είπε σχετικά σε μια συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο πρόσφατα.

Elle 26 Μαΐ. 21
O Lamar Odom μοιράζεται τον πραγματικό λόγο που δε μιλάει πια με την Khloé Kardashian

Ο Lamar Odom συνεχίζει να αναλαμβάνει πλήρη ευθύνη για το χωρισμό του με την Khloé Kardashian.

Την Δευτέρα, ο star του NBA έκανε την εμφάνισή του στο Radio Andy και παραδέχτηκε ότι η σχέση του με την Khloe και η οικογένεια Kardashian-Jenner εξακολουθεί να βρίσκεται στον πάγο σχεδόν οκτώ χρόνια μετά την πρώτη της αίτηση διαζυγίου. «Τι γίνεται με εσένα και την Khloe αυτές τις μέρες; ‘Εχετε επαφή;» ρώτησε ο οικοδεσπότης της εκπομπής Andy Cohen. Συμπλήρωσε λέγοντας πως η Khloe ήταν μια πάντα εκεί στις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του.

Khloe Kardashian

Photo credit: @bethfrazerx

Ο Lamar αναγνώρισε τον θετικό αντίκτυπο της ιδρύτριας της Good American Jeans στην ζωή του, αλλά σημείωσε, «Δυστυχώς, ξέρετε, λόγω της συμπεριφοράς μου και ορισμένων κακών αποφάσεων, δεν μιλάμε πλέον πια. Μου λείπει πολύ η οικογένειά μου»

https://www.instagram.com/p/B33QoClh35U/

Η Khloe και ο Lamar παντρεύτηκαν το 2009 λίγες βδομάδες μετά τη γνωριμία τους. Μετά από μόλις 4 χρόνια γάμου η Khloe έκανε αίτηση διαζυγίου το Δεκέμβριο του 2013.

Δύο χρόνια αργότερα η Khloe και η οικογένειά της έσπευσαν να βοηθήσουν τον Lamar όταν τέθηκε σε μεγάλο κίνδυνο η ζωή του απο υπερβολική δόση. Η τραυματική αυτή εμπειρία έφερε ξανά το πρώην ζευγάρι μαζί, αλλά η Khloe προχώρησε τελικά με το διαζύγιο, το οποίο ολοκληρώθηκε το 2016. Κάνοντας ια αναδρομή στα χρόνια που πέρασε ο Lamar κοντά στους Kardashian-Jenners, ο συνταξιούχος αθλητής είπε στον Andy ότι λαχταρά την υποστήριξη που κάποτε ένιωθε.

https://www.instagram.com/p/CN5DBORnIFE/

«Φυσικά, στον καθένα απο εμάς θα λείπει πάντα η αγάπη», εξήγησε ο 41χρονος. «Αυτό είναι αληθινό. Ξέρεις, το να συναναστρέφομαι με όλους τους, ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές στην ενήλικη ζωή μου.» Και παρά το ταραχώδες τέλος της σχέσης τους, ο Lamar είπε ότι ανυπομονεί να κάνει μια προσπάθεια επανένωσης με την Khloe στο μέλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: