Love Diary: Ο έρωτας των Bennifer μέσα σε 20 χρόνια

Οι δυνατοί έρωτες δεν τελειώνουν ποτέ. Και οι Jennifer Lopez και Ben Affleck το ξέρουν καλά!Μόλις ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους κι αυτό είναι η τέλεια αφορμή για να θυμηθούμε τις πιο όμορφες- αλλά και σκοτεινές- στιγμές του αγαπημένου ζευγαριού του Hollywood!

Elle 12 Απρ. 22
Love Diary: Ο έρωτας των Bennifer μέσα σε 20 χρόνια
Cover photo: @bennifer.id

Ένας άντρας. Μια γυναίκα. 20 χρόνια μετά….Στην εμβληματική ταινία «Ένας άνδρας, μια γυναίκα, 20 χρόνια μετά» ο Claude Lelouch ενώνει ξανά κινηματογραφικά το μυθικό ζευγάρι την Anouk Aimee με τον Jean-Louis Trintignant. Στο Χόλιγουντ η ταινία αυτή γίνεται πραγματικότητα με πρωταγωνιστές τη Jennifer Lopez και τον Ben Affleck. Αυτό είναι το χρονικό της επανένωσης του πιο πολυσυζητημένου ζευγαριού του Χόλιγουντ και …ενός μεγάλου έρωτα που ξαναφούντωσε και οδήγησε σε έναν δεύτερο αρραβώνα. Προφανώς γιατί δεν είχε σβήσει ποτέ.

Δεκέμβριος 2001: Οι Bennifer γνωρίζονται και ερωτεύονται

Το ζευγάρι γνωρίζεται για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας, Gigli. Η ταινία απέτυχε παταγωδώς αλλά από τα γυρίσματα ξεπήδησε η παθιασμένη σχέση των δύο ηθοποιών. Σύμφωνα με το περιοδικό Us, η J.Lo ήταν ακόμα παντρεμένη με τον δεύτερο σύζυγό της, Cris Judd, αλλά υπέβαλε αίτηση διαζυγίου αμέσως μετά τη γνωριμία της με τον Ben.

Νοέμβριος 2002: Οι Bennifer αρραβωνιάζονται

Ο Ben κάνει μια εντυπωσιακή πρόταση γάμου στην Jennifer με ένα ροζ διαμαντένιο δαχτυλίδι 6,1 καρατίων. Ένα μεγάλο πετράδι που ταιριάζει σε ένα μεγάλο έρωτα. Ο προγραμματισμός για το γάμο ξεκινάει και μαζί με το ζευγάρι εξίσου ευτυχισμένοι είναι και οι παπαράτσι που τους ακολουθούν παντού.

Διάβασε τη συνέχεια του love story στο thenotebook.gr

 

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT