Μαρία Σάκκαρη: Το νέο της λογότυπο είναι εμπνευσμένο από την Αρχαία Ελλάδα

Με ένα υπέροχο βίντεο αφιερωμένο στην Ελλάδα και τον πολιτισμό της, η Μαρία Σάκκαρη προχώρησε στην παρουσίαση του νέου της λογοτύπου, το οποίο από εδώ και στο εξής θα την προσδιορίζει ως άτομο αλλά και ως αθλήτρια.

Elle 15 Ιαν. 21
Μαρία Σάκκαρη: Το νέο της λογότυπο είναι εμπνευσμένο από την Αρχαία Ελλάδα

Η Μαρία Σάκκαρη, η Ελληνίδα, επαγγελματίας τενίστρια που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις 20 καλύτερες όλου του κόσμου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο αφιερωμένο στην Ελλάδα, μέσα από το οποίο θέλησε να παρουσιάσει στους χιλιάδες ακολούθους της το νέο της λογότυπο. Στην λεζάντα του συγκεκριμένου post, η νεαρή αθλήτρια αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για όλο τον κόσμο, ξεκινήσαμε το 2021 να αναζητούμε το φως στο τέλος του τούνελ. Εύχομαι σε όλους πολλή αγάπη και σήμερα είμαι περήφανη που σας παρουσιάζω κάτι πολύ ξεχωριστό για εμένα. Δεδομένου πως είναι το ξεκίνημα της χρονιάς και πως πάω στην Αυστραλία για να επανενωθώ με μια φανταστική ελληνική κοινότητα, πιστεύω πως δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για να αποκαλύψω το λογότυπό μου. Ελπίζω να σας αρέσει όσο και εμένα!»

https://www.instagram.com/p/CJ_o39djCDk/

Τα αρχικά του ονόματός της θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο, όπως άλλωστε κι εκείνη τα τελευταία χρόνια, και θα θυμίζουν πάντα την πατρίδα της, αφού το λογότυπο που αποφάσισε να δημιουργήσει, αντλεί έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα και τον Παρθενώνα. «Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ κάτι πολύ ξεχωριστό μέσα από την καρδιά μου. Όπως ίσως γνωρίζετε, η χώρα καταγωγής μου η Ελλάδα σημαίνει πάρα πολλά για μένα και κυρίως ότι αντλώ πολλά κίνητρα και εσωτερική δύναμη από αυτόν τον τόσο όμορφο τόπο και την πλούσια κληρονομιά του. Ένας από τους μεγαλύτερους πολιτισμούς στον κόσμο έχει γίνει έμπνευση για τη γέννηση του λογότυπού μου που θα ήθελα να σας παρουσιάσω σήμερα. Ελπίζω ότι ενσωματώνει όχι μόνο την παραδόση του τόπου μας αλλά και την ανθεκτικότητα του έθνους μας και του λαού μας», ήταν όλα όσα η ίδια αφηγείται στα Αγγλικά στο παραπάνω βίντεο, με σκοπό να μας επεξηγήσει την σκέψη πίσω από τον σχεδιασμό του λογοτύπου της.

Να σημειωθεί ότι αυτή τη σεζόν η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε το καλύτερο ξεκίνημα, έχοντας μια καταπληκτική εβδομάδα στο Άμπου Ντάμπι και φτάνοντας μέχρι την ημιτελική φάση του Abu Dhabi WTA Women’s Tennis Open, όπου τη σταμάτησε η πρωταθλήτρια του τουρνουά, Arytna Sabalenka. Τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει στη Μελβούρνη για να παίξει στο Australian Open.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT