Mariah Carey: Ετοιμάζει μεγάλο Χριστουγεννιάτικο show

Το «Mariah Carey’s Magical Christmas Special», θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ σε όλο τον κόσμο στις 4 Δεκεμβρίου, στέλνοντας τα πιο γιορτινά vibes σε όλο τον κόσμο.

Elle 21 Νοε. 20
Mariah Carey: Ετοιμάζει μεγάλο Χριστουγεννιάτικο show

Η Mariah Carey είναι η βασίλισσα των Χριστουγέννων, αφού η επιτυχία της All I Want For Christmas, δεν σταματά ποτέ να ακούγεται, όσο χρόνια και αν περάσουν. Για τα δύσκολα Χριστούγεννα του 2020, ετοιμάζει ένα μεγάλο γιορτινό show, με λαμπερούς καλεσμένους, όπως Ariana Grande, Snoop Dog και πολλοί άλλοι. Το «Mariah Carey’s Magical Christmas Special» το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ σε όλο τον κόσμο στις 4 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα η Mariah Carey θα τραγουδήσει για πρώτη φορά το νέο της γιορτινό κομμάτι «Oh Santa», το οποίο ελπίζουμε να γίνει τόσο μεγάλη επιτυχία όσο και το All I Want For Christmas. Στη διάρκεια του show, η τραγουδίστρια θα βοηθήσει τον Άγιο Βασίλη να επιλύσει μια holiday cheer crisis, για να σώσει τα Χριστούγεννα. Μαζί της θα έχει τους Tiffany Haddish, Billy Eichner, Ariana Grande, Jennifer Hudson, Snoop Dogg, Jermaine Dupri, Misty Copeland και Mykal-Michelle Harris, ενώ θα εμφανιστούν επίσης και τα δίδυμα παιδιά της Carey, Moroccan και Monroe.

Κατά τη διάρκεια μιας εορταστικής κρίσης στον Βόρειο Πόλο, ο Άγιος Βασίλης γνωρίζει ότι υπάρχει μόνο ένα άτομο που μπορεί να τον σώσει, η καλή φίλη του Mariah Carey. Την παραγωγή του προγράμματος έχει αναλάβει η ίδια η Mariah Carey, καθώς και οι Ian Stewart, Raj Kapoor και Ashley Edens, ενώ τη σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί ο Roman Coppola.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT