Με τι βραβείο θα τιμηθεί η Nicole Kidman;

Η Nicole Kidman θα τιμηθεί από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Palm Springs 2022.

Elle 23 Δεκ. 21
Με τι βραβείο θα τιμηθεί η Nicole Kidman;
Cover photo:@Nicole Kidman

Η τελετή απονομής των Βραβείων του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Palm Springs θα πραγματοποιηθούν στις 6 Ιανουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του θέρετρου της Καλιφόρνιας. Η κινηματογραφική γιορτή θα διαρκέσει έως τις 17 Ιανουαρίου.

Η Nicole Kidman υποδύεται την πρωταγωνίστρια του «I Love Lucy» Lucille Ball (στην ταινία «Being the Ricardos» η οποία ακολουθεί τα σκαμπανεβάσματα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή της κωμικής ηθοποιού της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου και του συζύγου της Desi Arnaz (Javier Bardem) κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας.

«Στην αμερικανική τηλεόραση υπάρχουν λίγες κλασικές σταρ πιο αγαπημένες από τη Lucille Ball. Ανταποκρινόμενη στην πρόκληση να υποδυθεί ένα τόσο εμβληματικό ταλέντο, η Nicole Kidman προσφέρει μια πραγματικά αξιοσημείωτη ερμηνεία καταγράφοντας τόσο τον κωμικό συγχρονισμό on camera όσο και τη γενναιότητα εκτός κάμερας, που έκανε τη Lucille μια ασταμάτητη δύναμη στις δεκαετίες του 1950 και του 1960» ανέφερε ο πρόεδρος του Φεστιβάλ Harold Matzner.

Δες τι βραβείο θα δώσει το Φεστιβάλ στην ηθοποιό στο real.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT