Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry: Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά

H Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Ηarry συμπλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία, καθώς την Παρασκευή 4 Ιουνίου ήρθε στο κόσμο το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Elle 06 Ιουν. 21
Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry: Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά

H Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry έγιναν για δεύτερη φορά γονείς καθώς, όπως έγινε γνωστό, την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 ήρθε στο κόσμο η κόρη τους. Μάλιστα, ήδη έχει αποκαλυφθεί και το όνομα που θα δώσουν την μονάκριβη κόρη τους.

«Με μεγάλη χαρά, ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan, Δούκας και Δούκισσα του Sussex υποδέχτηκαν την κόρη τους Lilibet Lili Diana Mountbatten-Windsor. Τόσο η μαμά όσο και το μωρό είναι υγιείς και στο σπίτι τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η γραμματέας του ζευγαριού, καθώς έκανε γνωστή την είδηση για την γέννηση του γαλαζοαίματου μωρού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν, η μικρή γεννήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο νοσοκομείο Santa Barbara Cottage στην Καλιφόρνια και ζύγιζε 3.486 γραμμάρια. Επιπλέον το όνομα που πρόκειται να λάβει έχει συμβολική αξία, καθώς ανήκει τόσο στη Βασίλισσα Ελισάβετ, μιας και η οικογένειά της την προσφωνεί χαρακτηριστικά Lilibet, ενώ το μεσαίο όνομα της μικρής είναι αφιερωμένο στην αδικοχαμένη γιαγιά της Diana.

Meghan Markle

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan ευχαρίστησαν το κοινό για τις θερμές ευχές που έλαβαν και οι δύο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς βιώνουν ξεχωριστές στιγμές με το νέο μέλος που ήρθε να συμπληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Όλοι θυμόμαστε ότι η Meghan και ο Harry είχαν ανακοινώσει τα νέα για την εγκυμοσύνη με μια εκπληκτική ασπρόμαυρη φωτογραφία που έχει τραβήξει ο φωτογράφος φίλο τους, Misan Harriman. Στο τρυφερό στιγμιότυπο απεικονιζόταν ο Harry, ο οποίος κοίταζε στοργικά τη Meghan, που έπιανε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, καθώς ήταν ξαπλωμένη στην αγκαλιά του.

Μάλιστα, το ζευγάρι είχε ανακοινώσει αμέσως το φύλο του μωρού και είχε αλλάξει τα δεδομένα αφού τα μωρά της Βασιλικής οικογένειας πρώτα έρχονται και μετά αποκαλύπτεται το φύλο τους. «Το να έχεις ένα παιδί ή το να έχεις δύο παιδιά είναι θαυμάσιο, το να έχεις ένα αγόρι και ένα κορίτσι… τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Πρίγκιπας Harry κατά τη διάρκεια της περιβόητης συνέντευξης στην Oprah.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: