Oops, they did it again: Tι να περιμένουμε από το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για την Britney, «Britney vs. Spears»

H pop star βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας και στους τίτλους των sites και των εφημερίδων πολύ καιρό τώρα. To Netflix αποφάσισε να κυκλοφορήσει άλλο ένα ντοκιμαντέρ για την πολύκροτη υπόθεση της κηδεμονίας της Britney Spears και το πρώτο trailer είναι επιτέλους εδώ και έχει κάνει τους fans να αδημονούν.

Elle 26 Σεπ. 21
Oops, they did it again: Tι να περιμένουμε από το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για την Britney, «Britney vs. Spears»
Cover photo: @britneyvsspears2021

Ακριβώς μία εβδομάδα πριν από την επόμενη ακρόαση για τη κηδεμονία της Britney Spears, το Netflix κυκλοφόρησε ένα trailer για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ «Britney vs. Spears», το οποίο θα κυκλοφορήσει την προσεχή Τρίτη στις 28 Σεπτεμβρίου.

Την επόμενη ημέρα της πρεμιέρας, στις 29 Σεπτεμβρίου, θα λάβει χώρα η πιο σημαντική δικαστική ακρόαση μέχρι σήμερα στη μακρά δικαστική διαμάχη της τραγουδίστριας, καθώς αγωνίζεται για την ελευθερία της και την απόσυρση της κηδεμονίας από τον πατέρα της, Jamie Spears.

Στο κλιπ, ακούγεται η ηχογραφημένη φωνή της pop star από την κατάθεσή της στις 23 Ιουνίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, την πρώτη φορά που απευθύνθηκε δημόσια στο δικαστήριο, λέγοντας στον δικαστή ότι έχει σημαντικά ψυχικά τραύματα από όλο αυτό και απλώς θέλει τη ζωή της πίσω. «Δούλεψα όλη μου τη ζωή. Δεν οφείλω τίποτα σε αυτούς τους ανθρώπους», λέει χαρακτηριστικά.

Το ντοκιμαντέρ του Netflix, σε σκηνοθεσία της κινηματογραφίστριας Erin Lee Carr, βρίσκεται στα σκαριά για πάνω από ένα χρόνο. Στο επίκεντρο του θα βρίσκεται η κηδεμονία της Spears, θέτοντας ερωτήματα σχετικά με την αναγκαιότητα της εξαιρετικά ασυνήθιστης αυτής νομικής ρύθμισης και την υποτιθέμενη διεφθαρμένη εμπλοκή του πατέρα της, καθώς και μεγαλύτερα ζητήματα σχετικά με τους νόμους για τη κηδεμονία και γενικότερα το δικαστικό σύστημα.

«Τι συνέβαινε μέσα στο πλαίσιο αυτής της κηδεμονίας; Και γιατί η Britney βρισκόταν ακόμα υπό αυτό το καθεστώς εάν ήταν ok; Υπήρχαν οικονομικά κίνητρα για τον Jamie και τους δικηγόρους; Η Britney απέφερε σε όλους πολλά χρήματα», αναφέρει το trailer.

Παρόλο που δεν αποκαλύπτει ακριβώς τις πηγές του ντοκιμαντέρ, το κλιπ αυτό του Netflix περιλαμβάνει φωνητικά ντοκουμέντα διαφόρων ανθρώπων που ασχολήθηκαν με αυτήν την υπόθεση, συμπεριλαμβανομένου του πρώην της Spears, του παπαράτσι Adnan Ghalib και ενός νομικού εμπειρογνώμονα που φαίνεται να είναι ειδικός δικηγόρος σε υποθέσεις κηδεμονίας. Επίσης το ντοκιμαντέρ πρόκειται να αποκαλύψει και νέες άγνωστες πληροφορίες, καθώς το trailer προλογίζει ένα απόρρητο έγγραφο που διέρρευσε στους κινηματογραφιστές από κάποιον που ασχολείται με τη συγκεκριμένη κηδεμονία. Ακόμη, ένας άντρας που φαίνεται να είναι γιατρός εμφανίζεται στην κάμερα λέγοντας: «Δεν πρόκειται να παραδεχτώ ποτέ ότι με έφεραν για να αξιολογήσω την Britney Spears».

Το Netflix δεν έχει ανακοινώσει ποιος θα εμφανιστεί στο ντοκιμαντέρ, οπότε δεν είναι σαφές ποιος από τον κύκλο της Spears – φίλοι ή οικογένεια – θα μπορούσε να συμμετείχε στο project. Ωστόσο, στις εικόνες που κυκλοφόρησαν την Τετάρτη, εμφανίζεται η πρώην βοηθός της τραγουδίστριας, Felicia Culotta.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι το μόνο ντοκιμαντέρ που έχει καταπιαστεί με την τραγουδίστρια και την υπόθεση αυτή της κηδεμονίας. Τον περασμένο Μάρτιο κυκλοφόρησε το «Framing Britney Spears», από τους New York Times, τον Ιούνιο το «Britney Spears: Fighting For Freedom», τον Ιούλιο το «The Battle For Britney: Fans, Cash and a Conservatorship» και τον Αύγουστο το «Britney Spears: Breaking Free».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT