8 από τις πιο θεαματικές προτάσεις γάμου που έχουν κάνει οι celebrities

Αυτές οι προτάσεις γάμου των celebrities προς τους αγαπημένους τους, για να πουν το μεγάλο «ναι», είναι μια και μια.

HELLO.gr 26 Οκτ. 21
8 από τις πιο θεαματικές προτάσεις γάμου που έχουν κάνει οι celebrities
Cover photo:@chiaraferragni

Η πρόταση γάμου είναι αναμφισβήτητα το μέσο για να πείσει κανείς το σύντροφό του να δεσμευτεί μαζί του εφ’ όρου ζωής. Πολλοί εκπρόσωποι του θεάματος επιλέγουν να εντυπωσιάσουν μέσα από την πρόταση γάμου τους και να μείνουν στην ιστορία.

Βάζοντας σε λειτουργία πρωτότυπα σχέδια και με τη δύναμη της οικονομικής τους άνεσης επιχειρούν να δημιουργήσουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις στο σύντροφό τους από εκείνη την σημαντική στιγμή. Κάπως έτσι δεδομένου ότι δεν μπορέσαμε να γίνουμε μάρτυρες αυτών των ρομαντικών στιγμών, θα αρκεστούμε να θυμηθούμε μερικές από αυτές τις αξιολάτρευτες προτάσεις γάμου.

Paris Hilton – Carter Reum

Ο Carter Reum ανέλαβε να αξιοποιήσει τα 40α γενέθλια της αγαπημένης του Paris και να δώσει σε όλους έναν εντελώς νέο λόγο για να γιορτάσουν. Η Hilton μοιράστηκε την πρόταση στο Instagram, γράφοντας ότι ο Reum σχεδίασε ένα ξεχωριστό ταξίδι σε έναν τροπικό παράδεισο για τα γενέθλιά της. «Καθώς περπατούσαμε για το δείπνο στην παραλία, ο Κάρτερ μας οδήγησε σε μια καμπάνα στολισμένη με λουλούδια και έπεσε στο ένα γόνατο. Είπα ναι, ναι για πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει κανένας με τον οποίο θα προτιμούσα να περάσω τη ζωή μου για πάντα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Μάθε και τις υπόλοιπες εντυπωσιακές προτάσεις γάμου που έχουν κάνει οι celebrities στο HELLO.gr

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT