Οι celebrity γάμοι του 2020

Παρά τις αντίξοες συνθήκες της χρονιάς, αυτοί οι σταρ επέλεξαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, γιατί οι αληθινοί έρωτες δεν γνωρίζουν από εμπόδια.

Elle 22 Δεκ. 20
Οι celebrity γάμοι του 2020

Σταύρος Νιάρχος και Dasha Zhukova

Ο Έλληνας κληρονόμος και η επιχειρηματίας σύντροφός του από τη Ρωσία, παντρεύτηκαν σε μια σούπερ glamorous τελετή στο Saint Moritz, με καλεσμένη την ελίτ της showbiz και γνωστά μέλη της αριστοκρατίας. Λίγες μέρες πριν ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

γάμοι

Colin Jost και Scarlett Johansson

Η σταρ του Χόλιγουντ και ο Αμερικανός κωμικός, παντρεύτηκαν εν μέσω πανδημίας, τον Οκτώβριο του 2020. Η τελετή έγινε σε στενό κύκλο και στο πλευρό τους είχαν μόνο την οικογένεια και τους φίλους τους.

γάμοι

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Stranger Things και η τραγουδίστρια παντρεύτηκαν επίσης σε στενό κύκλο. Η νύφη φόρεσε ένα all-time classic φόρεμα Dior, ενώ αμέσως μετά πήγαν σε fast food για μπέργκερ.

γάμοι

Αν και το ζευγάρι δεν το έχει επιβεβαιώσει, λέγεται πως παντρεύτηκαν κάτω από απόλυτη μυστικότητα, γιατί ο φακός τους συνέλαβε να φορούν βέρες.

γάμοι

Toni Garrn και Alex Pettyfer

Το σούπερ μόντελ και ο ηθοποιός παντρεύτηκαν σε στενό κύκλο και το ανακοίνωσαν στο Instagram. Η νύφη επέλεξε ένα χρυσό φόρεμα που κόστισε κάτω από €100.

Διαβάστε περισσότερα:

16 luxury δώρα για να αποδείξεις την αγάπη σου (και με το παραπάνω!)

Christmas Magic: 10 λαμπερά κομμάτια που κλέβουν καρδιές

Φορέματα: Τα ψάξαμε όλα και ξεχωρίσαμε αυτά τα 7 σχέδια

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT