Οι υποψήφιοι για τον ρόλο του James Bond και το εναλλακτικό φινάλε του «No Time to Die»

To «No Time to Die» είχε ακόμα ένα φινάλε!

HELLO.gr 10 Ιαν. 22
Οι υποψήφιοι για τον ρόλο του James Bond και το εναλλακτικό φινάλε του «No Time to Die»
Photo credit:@dailycraig.hd

Ο σκηνοθέτης του «No Time to Die», Cary Joji Fukunaga , και ο διάσημος star Daniel Craig εξομολογήθηκαν πως το φινάλε επρόκειτο να είναι διαφορετικό. Στην ταινία, ο James Bond εμφανίζεται μέσα από μια φλόγα, και επιδιώκει να σώσει το έρωτά του Μαντλίν και την κόρη τους Ματθίλδη. Όταν οι πύραυλοι χτυπούν, εκείνες σώζονται όμως, ο Bond πεθαίνει.

Σε συνέντευξη στο «Variety», λοιπόν, ο Daniel Craig και ο σκηνοθέτης αποκάλυψαν ότι ο θάνατος του Bond έγινε σχεδόν από μια αδέσποτη σφαίρα: «Μια σφαίρα, σαν μια ανώνυμη σφαίρα, τη θυμάμαι. Αλλά απλώς φαινόταν ότι ένας θάνατος με συμβατικά όπλα δεν θα ήταν κατάλληλος», δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Ο Craig πρόσθεσε: «Νομίζω ότι το σημαντικό ήταν ότι όλοι προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια κατάσταση τραγωδίας. Η ιδέα ότι υπάρχει ένα ανυπέρβλητο πρόβλημα, ότι υπάρχει μια μεγαλύτερη δύναμη στο παιχνίδι και δεν μπορεί κανείς να κάνει τίποτα γι’ αυτό».

Οι μνηστήρες του James Bond

Το «No Time To Die» έλαβε θετικές κριτικές, ενώ «η μάχη για την αντικατάσταση του Daniel ως “007” είναι “ανοιχτή”», σύμφωνα με την επικεφαλής της «MGM», Pamela Abdy. Ο Idris Elba θεωρείται πιθανός “007”, αλλά πρόσφατα αναφέρθηκε ότι ήταν σε πρώιμες συζητήσεις για να παίξει έναν κακό χαρακτήρα στον «James Bond».

Μαθέ του υπόλοιπα  υποψήφια  ονόματα για τον ρολό του James Bond στο HELLO.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: