Ποιον θέλουμε για James Bond;

Έχει ξεκινήσει η μάχη των υποψηφίων για τον ρόλο του θρυλικού Bond, James Bond! Κι εμείς βάζουμε στοιχήματα...

Elle 01 Δεκ. 21
Ποιον θέλουμε για James Bond;
Cover photo: John Phillips/Getty Images

Το κοστούμι του πιο διάσημου πράκτορα, James Bond, είναι κρεμασμένο και η θέση του στο μπαρ άδεια…  Το ποιος (…ή ποια!)  θα φορέσει το κοστούμι και θα ξεκινήσει τις επικίνδυνες αποστολές του 007 είναι ακόμα άγνωστο και για τους ιθύνοντες οι οποίοι μάλλον πετάνε ονόματα δεξιά κι αριστερά για να «κόψουν» αντιδράσεις!

A girl on a suit

Μέσα στα ονόματα έχει ακουστεί κι εκείνο της Lashana Lynch, που την γνωρίζουμε ήδη από το No Time To Die. H Lashana είναι το ανερχόμενο αστέρι του Χόλυγουντ και μόλις ανακοινώθηκε ότι θα υποδυόταν τη Nomi, μία τρομερή πράκτορα που κληρονομεί την άδεια του James Bond να σκοτώνει, αφού αποστρατευτεί από την Τζαμάικα στο No Time to Die, πολλοί αναρωτήθηκαν αν ήταν έτοιμη να διαδεχτεί τον Craig. «Θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα», είπε η ίδια σε μεγάλο γυναικείο περιοδικό όταν ρωτήθηκε αν θα δεχόταν την πρόταση.

Αναμφίβολα, η ιδέα του να παίξει τον James Bond μια γυναίκα και δη μαύρη, είναι εκτός από πρωτότυπη, εξαιρετικά ανατρεπτική καθώς «φέρνει τούμπα» το κατεστημένο πρότυπο του badass πράκτορα, που πρέπει να είναι αποκλειστικά άντρας. Μεταξύ μας, θα σας πω όμως την αμαρτία μου: προτιμώ τον Page για παράδειγμα ή ιδανικά τον Hardy – και δεν έχει να κάνει με τη γυναικεία χειραφέτηση ή την ισότητα αλλά με το ότι μ’ αρέσει να κάνω χάζι έναν γοητευτικό άντρα με κοστούμι να κάνει ακροβατικά πάνω από τις ταράτσες του Λονδίνου!

Hardy… Tom Hardy!

Δεν χρειάζεται καν να επιχειρηματολογήσουμε! Είναι όμορφος, είναι Βρετανός, μπορούμε να τον χαζεύουμε με κοστούμι ή και …χωρίς για ώρες, έχει αυτή τη χαμηλή μπάσα φωνή που σε υπνωτίζει και απλά φανταστείτε τον να λέει: «My Name is Bond… James Bond».

Ανακάλυψε ποιοι άλλοι κοντραρίζονται για την θέση του James Bond στο TheNotebook.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: