Ricky Martin: Oι τρυφερές φωτογραφίες με τον σύζυγό του & η ιστορία του #PrideMonth

Tα φωτογραφικά στιγμιότυπα του Ricky Martin και του συζύγου του, Jwan Yosef, με αφορμή τον θεσμό Pride Month συγκέντρωσαν αμέτρητα σχόλια.

HELLO.gr 18 Ιουν. 21
Ricky Martin: Oι τρυφερές φωτογραφίες με τον σύζυγό του & η ιστορία του #PrideMonth

O Ιούνιος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το «Pride» και κάπως έτσι ο Ricky Martin και ο σύζυγός του, Jwan Yosef , τίμησαν τον θεσμό #PrideMonth, κοινοποιώντας φωτογραφίες τους στα social media.

Οι δυο τους αποτελούν ζευγάρι από το 2016 και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά, τους δίδυμους, Valetino και Matteo, την Lucia και τον Rennta. Μάλιστα ο Πουερτορικανός star της μουσικής στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο «Entertainment Tonight» δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά του.

Ο Ricky Martin και ο Jwan Yosef τους απολαμβάνουν την οικογενειακή τους θαλπωρή και φροντίζουν να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί με τα παιδιά τους όσο «έξαλλη και τρελή» κι αν είναι η καθημερινότητά τους στο σπίτι τους, όπως ο ίδιος είχε αναφέρει παλαιότερα. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο τους δημοσιεύουν στιγμιότυπα που προβάλουν την οικογενειακή τους ευτυχία.

Δες τις φωτογραφίες που μοιράστηκαν στα social accounts τους και μάθε τα πάντα για τον θεσμό του Pride στο HELLO.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT