Η Rihanna είναι έγκυος! Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον A$AP Rocky

Η ίδια εντοπίστηκε από τους φωτογράφους στη Νέα Υόρκη με τον ράπερ σύντροφο της.

Elle 01 Φεβ. 22
Η Rihanna είναι έγκυος! Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον A$AP Rocky
Cover photo: @lbvintageboxes

Η Rihanna περιμένει το πρώτο της μωρό με τον ράπερ A$AP Rocky. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε το Σαββατοκύριακο σε δρόμο της Νέα Υόρκης, όπου η τραγουδίστρια έδειξε για πρώτη φορά την κοιλίτσα της φορώντας ένα μακρύ ροζ jacket ανοιχτό μπροστά και ένα χαμηλοκάβαλο jean παντελόνι. Τα βλέμματα τραβούσε ο χρυσός σταυρός και τα κοσμήματα με τις πολύχρωμες πέτρες που στόλιζαν τη γυμνή κοιλιά της. Σε μια από τις γλυκές φωτογραφίες μάλιστα, που τραβήχτηκαν στο Harlem, όπου μεγάλωσε ο A$AP Rocky, ο ράπερ φιλάει τη μέλλουσα μαμά στο μέτωπό καθώς απολαμβάνουν μια χιονισμένη βόλτα.

Τον Μάιο, ο ράπερ μίλησε στο GQ για το ειδύλλιό του με τη Rihanna, αποκαλώντας την «την αγάπη της ζωής του». Όταν ρωτήθηκε πώς νιώθει που είναι σε σχέση, είπε, «Πολύ καλύτερα. Είσαι πολύ καλύτερα όταν έχεις βρει «τη μία και μοναδική». Ισούται μάλλον με ένα εκατομμύριο από τις υπόλοιπες. Νομίζω ότι όταν ξέρεις, ξέρεις. Αυτή είναι η Μία». Ενώ, όσον αφορά την πατρότητα, ο A$AP Rocky, είχε δηλώσει ότι η δημιουργία οικογένειας είναι το πεπρωμένο του. Όπως το έθεσε εκείνη την εποχή, «Νομίζω ότι θα ήμουν ένας απίστευτος, καταπληκτικός σε όλα μπαμπάς. Θα είχα ένα cool παιδί. Πολύ cool».


Μια πηγή επιβεβαίωσε στα Μέσα τον Νοέμβριο του 2020 ότι η Rihanna και ο A$AP Rocky έβγαιναν μετά από χρόνια φιλίας. Οι φήμες για το ειδύλλιο τους ξεκίνησαν από τότε που η Rihanna χώρισε από τον επί τρία χρόνια σύντροφο της, τον δισεκατομμυριούχο Hassan Jameel, τον Ιανουάριο του 2020. Τον Ιούλιο, ο A$AP Rocky συμμετείχε στην καμπάνια της Rihanna για το «Fenty Skin» και το δίδυμο έκανε πολλές συνεντεύξεις μαζί για να προωθήσει τη συνεργασία.

Η Rihanna είχε μιλήσει στο παρελθόν σχετικά με τον οικογενειακό προγραμματισμό, λέγοντας σε συνέντευξη της τον Μάρτιο του 2020 ότι «συνειδητοποιεί ότι η ζωή είναι πολύ μικρή» και βρήκε μια νέα μη-ανόητη προσέγγιση στη ζωή. «Ξέρω ότι θέλω να ζήσω διαφορετικά», πρόσθεσε, λέγοντας ότι μέσα στα επόμενα 10 χρόνια βλέπει τον εαυτό της να έχει «τρία ή τέσσερα» παιδιά, είτε έχει σύντροφο είτε όχι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT