Selena Gomez: Επιστρέφει για την 3η σεζόν της εκπομπής της και είναι ξανθιά

Η Selena Gomez επιστρέφει στις οθόνες με νέο ανανεωμένο look.

Elle 09 Οκτ. 21
Selena Gomez: Επιστρέφει για την 3η σεζόν της εκπομπής της και είναι ξανθιά
Cover photo: @selenagomez

H Selena Gomez μας έδειξε τα νέα της μακριά ξανθά μαλλιά στο τρέιλερ της 3ης σεζόν της εκπομπής μαγειρικής της HBO Max, Selena + Chef, που κάνει πρεμιέρα στις 28 Οκτωβρίου. «Επιστρέφω και είμαι ξανθιά», δηλώνει η Gomez στο promo.

Λίγο καιρό νωρίτερα έκανε το ντεμπούτο του νέου της hair look μέσω Instagram με μία φωτογραφία για τη σειρά καλλυντικών της Rare Beauty. «Νέα εμφάνιση. Πρέπει να επιλέξω νέες αποχρώσεις για τα χείλη και νέο ρουζ  της Rare Beauty τώρα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. Η πρωταγωνίστρια του Disney Channel είχε υιοθετήσει ξανά αυτό το χρώμα στα μαλλιά της πριν από περίπου τρία χρόνια.

Στο show της η Gomez θα έχει καλεσμένους μερικούς από τους στενότερους φίλους και την οικογένειά της, καθώς και μία λίστα διάσημων σεφ, συμπεριλαμβανομένων των Aarón Sánchez, Ayesha Curry, Esther Choi, Fabio Viviani, Gabe Kennedy, Jamie Oliver, Kwame Onwuachi, Padma Lakshmi, Richard Blais και Sophia Roe. Να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα για την εκπομπή γίνται στην κουζίνα του σπιτιού της.

Η ηθοποιός θα μοιραστεί με το κοινό μερικές συνταγές για βραδιές παιχνιδιών, brunches, γενέθλια, διακοπές και πολλά άλλα, με κάποια βοήθεια από τους καλεσμένους της. Δίνει επίσης σε κάθε σεφ την ευκαιρία να αναδείξει μια φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής τους. Το show συνέβαλε στη συγκέντρωση 360.000 δολαρίων για 23 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς τις δύο πρώτες σεζόν του.

Η ιδέα γι’αυτό το concept προέκυψε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όταν η Gomez άρχισε να μαγειρεύει περισσότερο ως αποτέλεσμα της παραμονής της στο σπίτι για περίπου έξι μήνες. Η ίδια είχε δηλώσει τον Αύγουστο του 2020, «Πίστευα ότι ήμουν μια αξιοπρεπής μαγείρισσα πριν, αλλά το να κάνω την εκπομπή ήταν σίγουρα ταπεινωτικό – κατάλαβα ότι δεν ξέρω τι κάνω νόμιζα ότι ήξερα. Νόμιζα ότι ήξερα πώς να φτιάχνω ζυμαρικά, αλλά δεν τα μαγείρευα σωστά!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

 

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: