Σεμινάριο δίνει τη δυνατότητα σε θαυμαστές να παίξουν μουσική μαζί με τους Metallica

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική υπηρεσία μουσικής, για ένα σεμινάριο που θα δίνει τη δυνατότητα στους θαυμαστές να παίξουν μαζί με το συγκρότημα.

Elle 24 Ιουν. 22
Σεμινάριο δίνει τη δυνατότητα σε θαυμαστές να παίξουν μουσική μαζί με τους Metallica

Τα μέλη του metal συγκροτήματος, James Hetfield και Kirk Hammett θα καθοδηγήσουν τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο σε συνολικά 10 μαθήματα εστιασμένα στην κιθάρα, συγκεκριμένα σε riff, lead και ρυθμό και θα μάθουν πώς να παίζουν τις επιτυχίες του συγκροτήματος «Enter Sandman», «Nothing Else Matters», «One», «Fade to Black», «Master of Puppets» κ.ά. Τα μαθήματα θα περιλαμβάνουν επίσης συνεντεύξεις με όλα τα μέλη των Metallica να συζητούν για τη διαδικασία δημιουργίας των τραγουδιών, τις τεχνικές στις πρόβες, τα τελετουργικά πριν από τις συναυλίες και πολλά άλλα.

Ο Hadley Spanier, επικεφαλής συνεργασιών καλλιτεχνών στη Yousician, δήλωσε: «Τα μαθήματα Metallica x Yousician φέρνουν τους κιθαρίστες κοντά στους κορυφαίους μουσικούς που λατρεύουν. Οι θαυμαστές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς να παίζουν όπως οι Metallica απευθείας από τους Metallica!».

Διάβασε τη δήλωση του συγκροτήματος στο real.gr

Cover photo: @metallica

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: