Η Sharon Stone ποζάρει με μπικίνι στα 63 της χρόνια και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

Η Sharon Stone σε κάθε της ανάρτηση μας επιβεβαιώνει ότι όσα χρόνια και αν περάσουν θα διαθέτει πάντα μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση.

HELLO.gr 29 Ιουν. 21
Η Sharon Stone ποζάρει με μπικίνι στα 63 της χρόνια και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

Η Sharon Stone είναι από τις γυναίκες που δεν περνούν απαρατήρητες. Τόσο η stylish αισθητική της όσο και η φυσική της ομορφιά την κάνουν να αποτελεί πρότυπο για πολλές από εμάς. Μάλιστα, η ίδια είναι ιδιαίτερη ενεργή και στα social media, καθώς πολλές φορές δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της.

Κάπως έτσι η τελευταία της ανάρτηση ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους και μας επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι η Sharon Stone χρόνο με το χρόνο δεν χάνει ούτε λίγο την εντυπωσιακή της όψη.

Συγκεκριμένα, η Χολιγουντιανή διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Istagram, μια φωτογραφία από την αυλή του σπιτιού της, λίγο πριν βουτήξει στην πισίνα, φορώντας μόνο ένα μαγιό που αναδεικνύει το τέλειο σώμα της. «Γεια σου καλοκαίρι», έγραψε χαρακτηριστικά η Sharon Stone στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια πριν λίγο καιρό είχε ποζάρει  για το εξώφυλλο του ισπανικού Elle φορώντας ένα high cut ολόσωμο μαγιό και ένα πράσινο παλτό.

Δες την φωτογραφία της Sharon Stone στο HELLO.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT