«Θύελλα» αντιδράσεων στο Twitter κατά της οικογένειας Baldwin

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η απόφαση της οικογένειας του Alec Baldwin να γιορτάσουν τη γιορτή του Halloween ντυμένοι με στολές και να μοιραστούν φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο, στον απόηχο του τραγικού συμβάντος στο οποίο ενεπλάκη ο ηθοποιός, και το οποίο οδήγησε στον θάνατο της Halyna Hutchins.

Elle 04 Νοε. 21
«Θύελλα» αντιδράσεων στο Twitter κατά της οικογένειας Baldwin
Cover photo: @aawsat_eng

Η κίνηση του Alec Baldwin και της οικογένειάς του να ντυθούν για το Halloween και να αναρτήσουν τις φωτογραφίες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, λίγες μέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα γυρίσματα ταινίας, όπου έπεσε νεκρή η διευθύντρια φωτογραφίας, Halyna Hutchins προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων στο twitter και το instagram, όπου η Hilaria Baldwin ανήρτησε τις φωτογραφίες. Οι αντιδράσεις μάλιστα ήταν αρκετές ώστε η κυρία Baldwin να περιορίσει τα σχόλια της συγκεκριμένης ανάρτησης.

Ενώ άλλος σχολίασε καυστικά: Η Hilaria Baldwin δεν ντρέπεται ή έχει τύψεις για όσα έκανε ο σύζυγός της μέσα από την απόλυτη ανικανότητά της. Τώρα δημοσιεύει φωτογραφίες της ηλίθιας οικογένειάς της όταν υπάρχει ένα αγόρι εκεί έξω που περνάει το πρώτο του Halloween χωρίς τη μαμά του. Είναι σχεδόν αηδιαστική και επιζητά τόσο πολύ την προσοχή.

Δες μερικές από τις αντιδράσεις του twitter και τις επίμαχες φωτογραφίες στο real.gr

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: