Τι απαντάει η Lady Gaga σε όσους λένε ότι είναι ερωτευμένη με τον Bradley Cooper;

Μετά την κοινή τους εμφάνιση στο φετινό A Star is Born και την ερμηνεία του τραγουδιού Shallow στην σκηνή των βραβείων Oscar, οι φήμες που θέλουν τους πρωταγωνιστές ερωτευμένους έχουν οργιάσει.

Elle 01 Μαρ. 19
Τι απαντάει η Lady Gaga σε όσους λένε ότι είναι ερωτευμένη με τον Bradley Cooper;

H Lady Gaga και ο Bradley Cooper επί σκηνής στα φετινά βραβεία Oscar.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της στο talk show του Jimmy Kimmel η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός, που λίγες μέρες πριν την τελετή των Oscar είχε ανακοινώσει τον χωρισμό της, έβαλε τέλος στα κουτσομπολιά.

Σχολίασε ότι όλα αυτά προέρχονται από τα social media, τα οποία χαρακτήρισε “την τουαλέτα του ίντερνετ” και πρόσθεσε: “[Στις οθόνες του] ο κόσμος είδε αγάπη, και ξέρετε κάτι; Αυτό ακριβώς θέλαμε να δείξουμε. Το Shallow είναι ένα ερωτικό τραγούδι και η ταινία A Star is Born, μια ιστορία αγάπης. Δουλέψαμε πολύ σκληρά και κάναμε πρόβες όλη την εβδομάδα για την εμφάνιση αυτή.”

Δήλωσε επίσης ότι η εμφάνισή τους στοχευμένα περιορίστηκε στις δικές τους παρουσίες και την μουσική ώστε να δείξουν στον κόσμο ότι εκείνη και ο συμπρωταγωνιστής της παρέμεναν συνδεδεμένοι με τους ρόλους τους.

“Όταν τραγουδάς ερωτικά τραγούδια, θέλεις ο κόσμος να δει την ερωτική διάθεση,” πρόσθεσε. “Είμαι καλλιτέχνις και μάλλον κάναμε καλή δουλειά κάνοντας σας όλους να πιστέψετε ότι συνέβαινε κάτι άλλο”.

Η Lady Gaga και ο Bradley Cooper στην περίπτωση αυτή, απέδειξαν ότι είναι δυο ταλαντούχοι ερμηνευτές και πρωταγωνιστές. Δεν θα ήταν, λοιπόν, προτιμότερο να εστιάσουμε στα ταλέντα που μας έκαναν να πιστέψουμε μια όμορφη ιστορία αγάπης αντί να επικεντρωνόμαστε στο τι συμβαίνει στα παρασκήνια της προσωπικής τους ζωής;

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT