Το νέο βίντεο κλιπ της Beyoncé είναι ένα μήνυμα για τη μαύρη κοινότητα

Το εντυπωσιακό βίντεο κλιπ είναι ένα μικρό μόνο κομμάτι από το ανερχόμενο visual album της τραγουδίστριας.  

Elle 04 Αυγ. 20
Το νέο βίντεο κλιπ της Beyoncé είναι ένα μήνυμα για τη μαύρη κοινότητα

«Δεν είσαι κανένας. Θα σου δείξω εγώ ποιος είσαι»

Με ένα απόσπασμα της ταινίας  «The Lion King» ανοίγει το νέο βίντεο κλιπ την Beyoncé που τιμά την αφρικανική κληρονομιά, ένα ενεργητικό τραγούδι το οποίο δοξάζει την πλούσια κουλτούρα.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της visual album, «Black is King», η 38χρονη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της βίντεο κλιπ, «Already». Το βίντεο κλιπ επαινεί όλες τις πτυχές τις μαύρης κουλτούρας, από τις Αφρικανικές φυλές, την Αφροαμερικανικη Jazz, τη hip hop, και την μοντέρνα πλευρά της κουλτούρας.

Η Queen Bee δεν μας απογοητεύει ποτέ στιλιστικά, αφού εμφανίζεται με εντυπωσιακά ολόσωμα outfits της σχεδιάστριας Marine Serre και ένα cowprint σετ του σχεδιαστή της Burberry, Riccardo Tisci.

Η ίδια δήλωσε, ότι ελπίζει το άλμπουμ να αλλάξει προς το καλύτερο την παγκόσμια αντίληψη για την μαύρη κουλτούρα και να γίνει μία έμπνευση ομορφιάς, αγάπης, και ενότητας. Ο τίτλος «Black is King» σημαίνει ότι η λέξη «μαύρος» είναι βασιλική και πλούσια σε ιστορία, σε σκοπό, και σε γλώσσα.

Μάλιστα, με το κίνημα του Black Lives Matter, το μήνυμα του άλμπουμ δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο. Η ανάγκη για να ακουστούν όλο και πιο δυνατά οι φωνές της μαύρης κοινότητας γίνεται όλο και πιο επιτακτική.

Δείτε το βίντεο κλιπ εδώ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT