To νυφικό της Sophie Turner μας έχει κλέψει την καρδιά

Δείτε την υπέροχη δημιουργία που επέλεξε για τον γάμο της στην Γαλλία η Sansa Stark του Game of Thrones.

Elle 05 Ιουλ. 19
To νυφικό της Sophie Turner μας έχει κλέψει την καρδιά

Μετά από έναν γάμο έκπληξη στο Las Vegas που αιφνιδίασε τα κοντινά τους πρόσωπα, η ηθοποιός Sophie Turner και ο αγαπημένος της Joe Jonas παντρεύτηκαν στην Προβηγκία με καλεσμένους τις οικογένειες και τους φίλους τους που δεν είχαν παρευρεθεί στην τελετή-αστραπή.

Η τελετή ήταν από τις πιο αναμενόμενες της χρονιάς και φυσικά όλοι περίμεναν με ανυπομονησία να δουν το νυφικό της εκθαμβωτικής ηθοποιού:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophie Turner (@sophiet) στις

Με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στο instagram η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε το νυφικό που επέλεξε για την μεγάλη μέρα. Πρόκειται για μια παραμυθένια δημιουργία δια χειρός Nicolas Ghesquière, καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου Dior και προσωπικού φίλου της πρωταγωνίστριας. Λατρέψαμε το κομψό design του νυφικού με τα κοντά μανίκια και την ανοιχτή πλάτη ενώ η φούστα με τις υπέροχες λεπτομέρειες και το βέλο με δαντέλα ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ? (@nicolasghesquiere) στις

Ο Joe Jonas επέλεξε μαύρο σμόκιν σχεδιασμένο από τον Kris Van Assche, καλλιτεχνικό διευθυντή του menswear brand Berlutti, που ήταν υπέρκομψο και ταίριαζε απόλυτα στην ηλικία του και το location.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: