Δεν φαντάζεσαι πόσο κοστίζει το φόρεμα που σχεδίασε η Meghan Markle

Η νέα συλλογή ρούχων με την υπογραφή της Δούκισσας του Σάσεξ, που σχεδιάστηκε για καλό σκοπό, θα είναι διαθέσιμη από 12 Σεπτεμβρίου στα Marks & Spencer.

HELLO.gr 13 Σεπ. 19
Δεν φαντάζεσαι πόσο κοστίζει το φόρεμα που σχεδίασε η Meghan Markle

Η Meghan Markle συνεργάστηκε με την Smart Works, μια οργάνωση που έχει σκοπό να βοηθά ευάλωτες γυναίκες να βρουν μία αξιοπρεπή θέση εργασίας, εξοπλίζοντας τες με τις κατάλληλες γνώσεις αλλά και τα κατάλληλα looks για μια επαγγελματική συνέντευξη.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με αυτή την οργάνωση, η Δούκισσα του Σάσεξ ανέλαβε να σχεδιάσει μια συλλογή ρούχων, ιδανική για το εργασιακό περιβάλλον. Ανάμεσά στα κομμάτια της σειράς, είδαμε κομψά μαύρα παντελόνια, λευκά πουκάμισα, υπέροχες τσάντες, σε μαύρο και καμηλό χρώμα, super θηλυκές γόβες και άλλα κομμάτια που αντιπροσωπεύουν μοναδικά το κλασικό στυλ της.

Η σειρά κυκλοφορεί σήμερα- 12 Σεπτεμβρίου- στα καταστήματα -αλλά και online- Marks & Spencer, John Lewis και Jigsaw. Για κάθε κομμάτι που θα πωλείται, ένα άλλο θα δωρίζεται στην οργάνωση Smart Works.

Ένα από τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε για το design αλλά και την τιμή του είναι ένα midi, μαύρο φόρεμα που κοστίζει μόλις 20 ευρώ. Ναι, σωστά διάβασες! Το φόρεμα κυκλοφορεί σε τρία χρώματα, σε μαύρο, μπλε και κόκκινο.

Δες το φόρεμα στο Hello.gr.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT