Έφυγε από την ζωή ο Κώστας Βουτσάς

Ο σπουδαίος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα σε ηλικία 88 ετών, από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Elle 26 Φεβ. 20
Έφυγε από την ζωή ο Κώστας Βουτσάς

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε όχι μόνο στην εγχώρια showbizz αλλά στο πανελλήνιο η είδηση του θανάτου του Κώστα Βουτσά, σύμφωνα με την οποία ο αγαπημένος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή τις πρώτες πρωινές ώρες. Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Βουτσάς είχε διακομισθεί επειγόντως την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου αρχικά εισήχθη στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου, με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας, όμως στην συνέχεια την ίδια ημέρα μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, στην οποία νοσηλευόταν μέχρι και σήμερα.

Πριν από λίγα λεπτά μάλιστα δόθηκε στη δημοσιότητα και η επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφορικά με τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, σύμφωνα με την οποία «Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ετέθη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της νεφρικής λειτουργίας. Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αρχικά αλλά την 24η Φεβρουάριου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 26/02/2020 στις 02:24».

Ισχυρές προσωπικότητες του πολιτικού αλλά και καλλιτεχνικού χώρου έσπευσαν να «αποχαιρετήσουν» τον Κώστα Βουτσά μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT