Ένα βιβλίο για να κυλήσει ευχάριστα το weekend σου

Η Λιλή Μαυροκεφάλου παρουσιάζει το βιβλίο της «Τότε που το Νερό πολεμούσε τη φωτιά», με την υπογραφή των εκδόσεων Momentum editions.

Elle 16 Μαΐ. 18
Ένα βιβλίο για να κυλήσει ευχάριστα το weekend σου

Ένα μυθιστόρημα για την παραφροσύνη της εξουσιομανίας, αλλά και τις αντίρροπες δυνάμεις, με φόντο τη μυθική Ατλαντίδα και πρωταγωνιστές τους αρχαιοελληνικούς θεούς.
Η μεγαλοπρέπεια, ο πλούτος, τα τεχνικά θαύματα είναι η μια όψη της Ατλαντίδας-Μακαρίας. Οι πόλεμοι, η αδικία, η απληστία, τα φοβερά Τάρταρα, όπου ο βασιλιάς Κρόνος κρατά φυλακισμένα τα ίδια του τα παιδιά από το φόβο μην τον εκθρονίσουν, απαρτίζουν τη σκοτεινή της όψη. Το στερνοπαίδι του Κρόνου, ο Ζήνας – Δίας έχει ξεφύγει από την μοίρα των αδελφών του και επιστρέφει από την Κρήτη, για να τα ελευθερώσει και να τιμωρήσει τον πατέρα.

Η σύγκρουση ανάμεσα στις δυο βασιλικές γενιές, του Κρόνου και του Ζήνα – η γνωστή Τιτανομαχία – είναι ανελέητη. Κι όχι λιγότερο ανελέητη η μάχη των φυσικών δυνάμεων, της φωτιάς και του νερού, που καταλήγει στην καταβύθιση της Ατλαντίδας, αλλά και στην ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: