Get the Look: 3 τρόποι να συνδυάσεις την μίντι φούστα φέτος

Για να χαρείς για ακόμα περισσότερο καιρό τα κομμάτια που αγόρασες το καλοκαίρι κινήσου έξυπνα επιλέγοντας τον πιο stylish συνδυασμό του street style.

Elle 11 Σεπ. 19
Get the Look: 3 τρόποι να συνδυάσεις την μίντι φούστα φέτος

Αναρωτιέσαι πώς θα εντάξεις τις αγαπημένες midi φούστες του καλοκαιριού στα looks του φθινοπώρου; Η συνταγή της επιτυχίας είναι απλή: το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την σετάρεις με ένα oversized πλεκτό. Θα ολοκληρώσεις το σύνολό σου μετα αγαπημένα σου sneakers για καθημερινές και off-duty εμφανίσεις ενώ με ένα ζευγάρι knee high μπότες θα το μεταμορφώσεις στο ιδανικό office look. Δες όλα τα κομμάτια που θα χρειαστείς για να υιοθετήσει την τάση με 3 διαφορετικούς αλλά άκρως on-trend τρόπους και βγες για ψώνια ενημερωμένη.

Posh & Polished

Για σύνολο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στο γραφείο μείνε πιστή σε neutral τόνους και παίξε με την τάση του tonal dressing. Ολοκλήρωσε το σύνολό σου με μια κλασική τσάντα και τα αγαπημένα σου everyday αξεσουάρ και θεώρησε την επιτυχία δεδομένη.

  1. Oversized πλεκτό, Η&Μ.
  2. Τσάντα, Loewe.
  3. Knee high μπότες, Zara.
  4. Πλισέ μίντι φούστα, Mango.

Sporty chic

Ποιος είπε ότι οι φούστες δεν αρμόζουν σε πιο σπορ εμφανίσεις; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φορέσεις minimal sneakers σε ευέλικτη απόχρωση. Μην διστάσεις να φορέσεις metallic midi φούστα και το πρωί, το αποτέλεσμα θα αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια.

  1. Sneakers, Adidas.
  2. Πλεκτό τοπ, Isabel Marant.
  3. Metallic μίντι φούστα, Zara.
  4. Κολιέ, & Other Stories.
  5. Shopper bag, Zara.

Constrast play

Παίξε με τις διαφορετικές υφές συνδυάζοντας σατέν μίντι φούστα σε girly ροζ, ή άλλη έντονη απόχρωση της μόδας, με μονόχρωμο oversized πλεκτό. Για να δώσεις μια chic νότα στο τελικό αποτέλεσμα επίλεξε μια animal print τσάντα όπως το snake print ή το λεοπάρ σε neutral τόνους.

  1. Μules, Zara,
  2. Snakeskin τσάντα, Uterque.
  3. Σατέν μίντι φούστα, Nanushka.
  4. Οversized πλεκτό, Weekday.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: