Gourmet News: Μια μεθυστική βραδιά με αέρα από τη Νότια Γαλλία

Το εστιατόριο Paradiso και ο Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS, βαθύς γνώστης και λάτρης του οίνου, θα συνεργαστούν με το Cellier Wine Club με στόχο να παρουσιάσουν τα μοναδικά κρασιά του Marcel Guigal, ενός από τους σπουδαιότερους παραγωγούς του Ροδανού (Νότια Γαλλία) και ολόκληρου του κόσμου. Είναι μια ευχάριστη και ιδιαίτερη στιγμή για τους φίλους του κρασιού, […]

Elle 29 Μαρ. 12
Gourmet News: Μια μεθυστική βραδιά με αέρα από τη Νότια Γαλλία

Το εστιατόριο Paradiso και ο Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS, βαθύς γνώστης και λάτρης του οίνου, θα συνεργαστούν με το Cellier Wine Club με στόχο να παρουσιάσουν τα μοναδικά κρασιά του Marcel Guigal, ενός από τους σπουδαιότερους παραγωγούς του Ροδανού (Νότια Γαλλία) και ολόκληρου του κόσμου.
Είναι μια ευχάριστη και ιδιαίτερη στιγμή για τους φίλους του κρασιού, που μέσα από τα αρώματα και τις γεύσεις θα διακτινιστούν στην μαγεία του Ροδανού την Πέμπτη 29 Μαρτίου και ώρα 21.00.
Τα φαγητά του μενού των πέντε πιάτων θα ακομπανιάρουν στο τραπέζι και θα αναδείξουν τους πέντε οινικούς συνοδούς τους. Syrah και Viognier σε κάποιες από τις καλύτερες εκφράσεις που θα συναντήσετε ποτέ.
Cellier Wine Club, τηλ. για κρατήσεις: 210-5278530
Paradiso Cucina Italiana & Wine Restaurant, Αποστολοπούλου 58, Χαλάνδρι, τηλ.: 210 6722290

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: