H Eva Longoria σε ρόλο που δεν φαντάζεσαι!

Η Λατίνα σταρ αναλαμβάνει χρέη παραγωγού για το «Grand Hotel», τη νέα σειρά του FOX Life, που με τα σκάνδαλα και το σασπένς της θα μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά αυτό το καλοκαίρι.

Elle 28 Ιουν. 19
H Eva Longoria σε ρόλο που δεν φαντάζεσαι!

Η Eva Longoria, αφήνει για λίγο στην άκρη την ηθοποιία και αναλαμβάνει ρόλο παραγωγού για χάρη της καινούργιας σειράς  «Grand Hotel», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στις 21:00, αποκλειστικά στο FOX Life.

©ABC Studios

Αυτό το καλοκαίρι, τα μυστικά που κρύβονται πίσω από τη λαμπερή και πολυτελή όψη του οικογενειακού ξενοδοχείου στο Miami Beach έρχονται στην επιφάνεια. Ο χαρισματικός ιδιοκτήτης Santiago Mendoza (Demián Bichir) απολαμβάνει μία πολυτελή ζωή με τη δεύτερη πλέον σύζυγό του Gigi (Roselyn Sánchez) και τις δίδυμες κόρες της. Όταν όμως εμφανίζονται τα παιδιά από τον πρώτο του γάμο, Alicia Mendoza (Denyse Tontz) και Javi Mendoza (Bryan Craig), έρχονται στο προσκήνιο ίντριγκες, που διαταράσσουν τις – ούτως ή άλλως – εύθραυστες ισορροπίες.

©ABC Studios

Παράλληλα, το πιστό προσωπικό του ξενοδοχείου λειτουργεί ως καταλύτης σε μία πολυεπίπεδη ιστορία που εμπλέκει τους ίδιους, τους επισκέπτες και φυσικά την οικογένεια των ιδιοκτητών. Ενώ οι πλούσιοι και όμορφοι επισκέπτες απολαμβάνουν την πολυτέλεια που τους προσφέρει το ξενοδοχείο, τα εκρηκτικά μυστικά που υπάρχουν συσσωρευμένα, έρχονται στην επιφάνεια, προκαλώντας αναταραχή στο γυαλιστερό κόσμο του «Grand Hotel». Τελικά, το Grand Hotel και η οικογένεια Mendoza θα αντέξουν το βάρος των αποκαλύψεων;

Δες το επίσημο trailer της σειράς εδώ:

Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision. Τα νέα επεισόδια της σειράς θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT